Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η συγκλονιστική ιστορία μιας ετοιμοθάνατης μητέρας.. Αυτό που έκανε λίγο πριν πεθάνει θα σας συγκινήσει πολύ!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

doctor__

Η συγκλονιστική ιστορία μιας ετοιμοθάνατης μητέρας.. Αυτό που έκανε λίγο πριν πεθάνει θα σας συγκινήσει πολύ!!!

Η Claire Mauremoo, έφυγε από την ζωή στα 39 της  χρόνια από την νόσο των κινητικών νευρώνων, αγαπούσε τόσο πολύ τον άντρα της ώστε  έψαχνε μια καινούργια σύντροφο για τον ίδιο.

Αφοσιωμένη στην οικογένεια της, πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωή της να βρει μια συντροφιά στον σύζυγο John της και τα παιδιά της Jack (10 χρονών), Ben (7 χρονών) όταν εκείνη δεν θα είναι πλέον κοντά τους. Παραμέλησε τα αισθήματά της και παρότρυνε τον άντρα της να βρει μια καινούργια γυναίκα να αγαπήσει αυτόν κα ι τα παιδιά τους, μάλιστα του έκλεινε κ ραντεβού με τις νοσοκόμες που την κουράσανε.

Εβδομάδες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2007, ο John έχασε την γυναίκα του.

Παρόλο που δε σκεφτόταν την ζωή του χωρίς την Claire, πραγματοποίησε την επιθυμία της μήνες μετά και βρήκε ξανά την αγάπη.Ο John μοιράζετε αυτήν την οικογενειακή ιστορία, για  να αφυπνίσει τον κόσμο με τον προσωπικό του Γολγοθά.

Γνωρίστηκαν το 1993, έγιναν φίλοι και παντρεύτηκαν 2 χρόνια αργότερα και κάνανε δυο παιδιά. Το 2006 η Claire στραμπούλιζε το αστράγαλο της και άρχισε να κουτσαίνει. Ύστερα από μήνες, προβλήματος στο πόδι της, πήγε στο γιατρό και προγνωστικέ η  νόσο των κινητικών νευρώνων. Έχοντας χάσει τον θείο της από την ίδια πάθηση, κατάλαβε ότι ίσως το είχε και η ίδια κληρονομήσει αλλά παράμεινε με θετική ψυχολογία και την πεποίθηση ότι δε θα όλα θα είχαν αίσιο τέλος. Άρχισαν όμως να ετοιμάζονται για το χειρότερο όταν  εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα, δε δυσκολευόταν  να περπατήσει, να μιλήσει, να καταπιεί και να ανασάνει, ώσπου  οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2006 όπου και διαγνωστικέ τελικά η νόσος.

Η νόσος πήρε καλπάζουσα μορφή, ένα μήνα μετά την διάγνωση η Claire δε μπορούσε να περπατήσει και κινιόταν με αναπηρικό καροτσάκι. Ούτε η Claire ούτε ο John θέλανε να δείξουνε μπροστά στα παιδιά ότι πασχίζουν να τα καταφέρουν ή να  δείξουν την άσχημη κατάσταση της μάνας τους. Εισήχθηκε στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο του 2007 και τα παιδιά διακοσμήσανε το δωμάτιο της  με οικογενειακές φωτογραφίες, κάρτες και λουλούδια. Στης 11 Φεβρουαρίου ήταν τόσο αδύναμη που ο John αποφάσισε ότι ίσως  αυτήν έπρεπε να ήταν η τελευταία φορά που θα  βλέπανε τα παιδιά την μητέρα τους. Περάσανε την τελευταία τους μέρα του Αγ. Βαλεντίνου κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες και αναπολώντας, με ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρούμενοι  για το περάσανε αλλά και στενοχωρημένοι που δεν θα είναι πλέον μαζί. Τελικά άφησε την τελευταία της πνοή στης 19 του μήνα στην αγκαλιά του.

Ο John συνέχισε με τα παιδιά την ζωή τους, σαν να μην έφυγε ποτέ η Claire, με την ίδια ρουτίνα. Ένα βράδυ αισθάνθηκε μοναξιά, γράφηκε σε μια ιστοσελίδα με ραντεβού και μετά από μερικές συναντήσεις,  γνώρισε την Julie Macfarlane, νοσοκόμα χωρισμένη με δυο παιδιά συνομήλικα με τα δικά του. Της μίλησε για την Claire και συνέχισαν να βγαίνουν. Όταν μίλησε στα παιδιά του για την καινούργια του σχέση, αναστατώθηκαν αλλά εν τέλει τον Μάρτιο του 2008 μετακόμισαν οι δυο οικογένειες μαζί και τον Απρίλη του 2012 παντρεύτηκαν.

Ο John  είναι σίγουρος πως η Claire τους βλέπει και χαμογελά έτσι ευτυχισμένοι που είναι, άλλωστε εκπληρώθηκε και η επιθυμία της.

 

Επιμέλεια:  Εύη Γεωργοπούλου  / www.newsitamea.gr

1

2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika