Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σεισμός: Έκτακτη σύσκεψη για τη Θήβα – Συνεδριάζει η Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου- Πιθανότητες για ισχυρό στην περιοχή

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα μέλη της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου πραγματοποιούν σύσκεψη για το ενδεχόμενο νέου ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Θήβας.

Έκτακτη σύσκεψη για το ενδεχόμενο νέου ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Θήβας πραγματοποιούν απόψε τα μέλη της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου.

Τη συγκεκριμένη είδηση αποκάλυψε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Ε, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 21 Ιουλίου, και για το Αρκαλοχώρι, και για τη Θήβα, “είπαμε ομόφωνα 20 άνθρωποι ότι και στη μία και στην άλλη περιοχή η παρατεινόμενη σεισμική έξαρση και πρόσθετα στοιχεία (…) μας δείχνουν ότι δεν αποκλείεται η γέννεση ισχυρότερου σεισμού και στη μία περιοχή και στην άλλη, χωρίς να συνδέονται οι δύο περιοχές γεωδυναμικά” σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος.

Το ζήτημα της Θήβας επανεξετάζεται, καθώς συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή.

“Θα πούμε ότι ο κίνδυνος πέρασε και δεν υπάρχει πλέον καμία ανάγκη να εξακολουθήσουμε να εφαρμόζουμε το επιχειρησιακό σχέδιο “Εγκέλαδος” για τη Θήβα ή όχι; Αυτό είναι, κατά τη δική μου γνώμη, το κρίσιμο ερώτημα της σημερινής συνεδρίασης” δήλωσε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika