Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η σατυρική ιστορία με τον παντρεμένο που έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει τη γυναίκα του.!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η σατυρική ιστορία με τον παντρεμένο που έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει τη γυναίκα του.

Τόσο καλό για να είναι αληθινό – Ζητούμε συγγνώμη για τη μορφή που παρουσιάστηκε η υπόθεση

Η ιστορία που ακολουθεί φαίνεται πως βρίσκει πολλούς υποστηριχτές. Ένας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιούνταν ότι είναι κουφός για 62 ολόκληρα χρόνια για να μην ακούει τη σύζυγό του. Το ζευγάρι τώρα, όπως αναφέρει η σελίδα worldnewsdailyreport. com, είναι στα δικαστήρια για διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το σάιτ, ο 84χρονος Barry Dawson δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Dorothy όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί. Και φυσικά δεν την άκουγε, αφού το έπαιζε κουφός. Μάλιστα εκείνη έμαθε τη νοηματική για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλοι τους επίσης πεπεισμένοι ότι ο ήταν κουφός. Ο δικηγόρος του κ. Dawson ισχυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει ή να εξαπατήσει τον σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί 62 χρόνια αλλά «το έκανε για την οικογένειά του» γιατί δεν άντεχε την μουρμούρα της.

Αυτές οι δύο «δράσεις» (δεν είπε κουβέντα στη γυναίκα του, δεν του μιλούσε εκείνη) μάλλον «μαγνήτισαν» αρκετούς άντρες που θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του 84χρονου. Να προσποιούνται τον κουφό δηλαδή ώστε να μην ακούν τη γυναίκα τους! Δεν εξηγείται αλλιώς τα χιλιάδες shares που είχε το θέμα όταν ανέβηκε στο newsbeast.gr. Είναι όμως ένα πραγματικό περιστατικό;

Ας δούμε πως περιγράφει τη συνέχεια το σάιτ που δημοσίευσε το θέμα…

Όσο για το πώς τον τσάκωσε η σύζυγος… «Όλα αποκαλύφθηκαν την ημέρα που είδα ένα βίντεο στο Youtube με τον ίδιο να τραγουδάει καραόκε σε ένα μπαρ ενώ έπρεπε να είναι σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση» είπε χαρακτηριστικά. Οι δύο πλευρές θα εμφανιστούν στο δικαστήριο καθώς η σύζυγός του απαιτεί οικονομική αποζημίωση, τα μισά περιουσιακά στοιχεία και διατροφή.

Οι δύο πλευρές μάλλον δε θα πάνε τελικά στο δικαστήριο καθώς η ιστορία γράφτηκε από ένα σάιτ που δημιουργεί φανταστικούς ήρωες. Ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας για τη μορφή της παρουσίασης της είδησης. Είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να παίξει, με διαφορετικό τρόπο, στην κατηγορία Ό,τι να ‘ναι.

Μέχρι να ανακαλυφθεί ο… πραγματικός 84χρονος Barry Dawson, ο οποίος σε κάποιο σημείο του πλανήτη θα προσποιείται τον κουφό για να γλιτώνει από τη γυναίκα του, ας μείνουμε την εκδοχή του σατυρικού worldnewsdailyreport.com. Είναι, μάλλον, τόσο καλό για να είναι αληθινό…

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika