Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Σάρωσε η χώρα μας: Η Ελλάδα είναι η 3η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο – Σε τι θέση βρίσκεται η Τουρκία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σε παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε η U.S. News & World Report, στο πλαίσιο της οποίας αναδείχθηκαν οι καλύτερες χώρες του κόσμου για το 2022, η Ελλάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση της ειδικής ψηφοφορίας αναφορικά με το ποιες είναι οι ομορφότερες και γραφικότερες χώρες του κόσμου,

Στην ψηφοφορία συμμετείχαν τουρίστες και απλός κόσμος και έτσι η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς είναι το τι θεωρεί ο απλός κόσμος ως όμορφο και γραφικό προορισμό.

H ψηφοφορία που την έφερε στην 2η ομορφότερη χώρα του κόσμου

Και είναι μάλλον λογικό καθώς στις πρώτες θέσεις βρέθηκαν χώρες που συνδυάζουν όλες τα είδη των διακοπών που μπορούν να προσφερθούν σε έναν επισκέπτη και να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Όπως και η Ελλάδα που έχει έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, είτε πρόκειται για πανέμορφα νησιά και χρυσές παραλίες, είτε για πανέμορφες και καταπράσινες παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Όμορφα ορεινά τοπία, ποτάμια ενναλακτικό τουρισμό, υπερ πολυτελή τουρισμό για τους επιλεκτικούς και φυσικά ιστορία, παράδοση και υπέροχες γεύσεις ακόμα και για τους απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ενώ στην πρώτη θέση βρέθηκε η Νέα Ζηλανδία καθώς είναι ένα μέρος που θυμίζει Παράδεισο. Πρόκειται για ένα ταξίδι ζωής που αποζημιώνει απόλυτα όποιον έχει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει.

Ενώ και για τους παραπάνω λόγους αρκετές ταινίες και σειρές του Χόλιγουντ έχουν επιλέξει τη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματά τους καθώς τα τοπία είναι εντυπωσιακά. Καταπράσινα βουνά, ειδυλλιακές παραλίες, τροπικά δάση, ποτάμια, ηφαιστειογενείς περιοχές, παγετώνες και φιόρδ.

Ακολουθεί και η λίστα με τις 10 χώρες της ψηφοφορίας

Στην 3η θέση η Ιταλία, στη 4η η Ελβετία, στην 5η η Ισπανία, με τις Νορβηγία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Βραζιλία και Τουρκία να κλείνουν τη λίστα. Με την Ευρώπη να κυριαρχεί στην πρώτη 10άδα.

Νέα Ζηλανδία

Ελλάδα

Ιταλία

Ελβετία

Ισπανία

Νορβηγία

Αυστραλία

Ιρλανδία

Βραζιλία

Τουρκία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

«Ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα εδώ»: Το μήνυμα ενός μπαμπά προς τα παιδιά του

Efi Nika