Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

Η προσφορά της χρονιάς: 0,70 ευρώ ο καφές για όποιον φέρνει φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη από το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ιταλός επιχειρηματίας μειώνει την τιμή του καφέ σε όποιον πελάτη πάει το δικό του φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη.

Ειδικότερα, η οικογενειακή επιχείρηση «Bottega del Caffé», στην πόλη Millezimo, της Σαβόνα, προσφέρει έκπτωση στην τιμή του καφέ, από 1,20 ευρώ σε 0,70 ευρώ, σε όποιον πελάτη φέρει από το σπίτι του φλιτζάνι, κουτάλι και ζάχαρη.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η πρωτοβουλία αυτή έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στη γείτονα χώρα, με τη Βαλεντίνα Βεντουρίνο, υπεύθυνη της επιχείρησης, να υπογραμμίζει, μιλώντας στη “La Stampa”, ότι πρόκειται σαφώς για μια «πρόκληση» που προέκυψε όταν διαδόθηκε η είδηση ότι μια πελάτισσα χρεώθηκε με 2 ευρώ, αφού ζήτησε ένα επιπλέον πιάτο για να μοιραστεί τα ζυμαρικά της με την κόρη της.

Έτσι, όταν ο πατέρας της πελάτισσας πρότεινε με χιούμορ να επιβληθεί μειωμένη τιμή αν οι πελάτες φέρνουν τα δικά τους σκεύη από το σπίτι, η Valentina τύπωσε γρήγορα αφίσες με τη νέα προσφορά.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο να μειώσει την τιμή του καφέ

Οι πρώτοι πελάτες έμειναν έκπληκτοι, αλλά με τη βοήθεια του διαδικτύου, φαίνεται ότι αρκετά άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και εμφανίστηκαν με το δικό τους σετ πιάτων, αλλά και υλικών για τον καφέ.

Στην υπόλοιπη Ιταλία, υπάρχουν εκείνοι που το βλέπουν ως μια έξυπνη και οικολογική ιδέα, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα επιβάρυνσης των νοικοκυριών με έξοδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika