Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πρόκληση στη Μύκονο: Το εστιατόριο που σερβίρει τα ορεκτικά σε… χρυσό φτυάρι και χρυσή δωδεκάποντη γόβα στιλέτο-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα μενού που ξεπερνάει κάθε φαντασία προσφέρει εστιατόριο στη Μύκονο. Τα ορεκτικά προσφέρονται σε Γόβα στιλέτο ενώ τα κυρίως πιάτα σε σερβίρονται μέσα σε χρυσή δωδεκάποντη γόβα στιλέτο.

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την… Μύκονο, να είσαι έτοιμος να τα δεις όλα. Στο νησί των Κυκλάδων ,όπου η επίδειξη νεοπλουτισμού ζει και βασιλεύει, ο ιδιοκτήτης του εστιατόριου DK Oyster είχε μια απίστευτη ιδέα προκειμένου να διασφαλίσει ότι τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ προσωπικού και θαμώνων.

Τα ορεκτικά των πελατών φτάνουν στα τραπέζια με τη βοήθεια ενός χρυσού φτυαριού!

Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, τον συγκεκριμένο τρόπο σερβιρίσματος εμπνεύστηκε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο οποίος θεωρεί πως έτσι προστατεύονται θαμώνες και εργαζόμενοι από τον κορονοϊό και παράλληλα…

Δίνεται ένας τόνος πολυτέλειας καθώς όλα τα εκλεκτά εδέσματα – χρυσοί αστακοί, γαρίδες Carabinieros, χρυσά καβουροπόδαρα, αλλά και Τόμαχοκ μπριζόλες με φύλλα χρυσού και χαβιάρι Belluga – φτάνουν στο πιάτο των πελατών με τη βοήθεια του φτυαριού που είναι βαμμένο σε χρυσό χρώμα.

Δείτε το βίντεο:

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καλαμαράς, ιδιοκτήτης του DK Oyster μίλησε στον ΑΝΤ1 για το φτυάρι και είπε ότι είναι ειδική κατασκευή ενώ κοστίζει 4.000 Ευρώ. Τόνισε ότι με αυτό σερβίρουν τα ορεκτικά στο εστιατόριό του.

Όσο αφορά τα κυρίως πιάτα, αυτά τα σερβίρουν μέσα σε χρυσή δωδεκάποντη γόβα στιλέτο η οποία κοστίζει 500 Ευρώ.

thetoc.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika