Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Γιατί πρέπει να βάζεις πάντα λίγο βαμβάκι στα σκουπίδια σου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γιατί πρέπει να βάζεις πάντα λίγο βαμβάκι στα σκουπίδια σου

Εάν και εσύ δεν βγάζεις δύο φορές τη μέρα τα σκουπίδια έξω, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι δύσκολο να αρχίσει να αναβλύζει μια όχι και τόσο…ευχάριστη μυρωδιά, ειδικά εάν έχεις πετάξει χαλασμένα φαγητά και delivery.

Εξαφανίστε κάθε άσχημη μυρωδιά που αναδύεται από τα σκουπίδια σας. Ένα αντικείμενο που έχετε στο σπίτι σας θα σας δώσει τη λύση.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακριβές αρωματισμένες σακούλες ή απλά να ακολουθήσεις τη δική μας συμβουλή και να καλύψεις τις μυρωδιές με πολύ απλά και οικονομικά υλικά που έχεις ήδη στο σπίτι σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βυθίσεις λίγο βαμβάκι στο αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα. Τα έλαια με βάση τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι ή το πορτοκάλι μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου βοηθά με την εξουδετέρωση των βακτηρίων.

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει πόσο τεμπέλης είσαι για να βγάλεις τα σκουπίδια έξω!

Δειτε και αλλα έξυπνα τρικς για «Μυρωδάτα» Σκουπίδια!!

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά φύλλα εφημερίδας -γύρω στις 10 σελίδες- οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ενοχλητική μυρωδιά έρχεται από τα σκουπίδια σας.

Με μερικά φύλλα εφημερίδας στον πάτο του κάδου μπορείτε να γλιτώσετε από τις άσχημες μυρωδιές.

Βάλτε τα φύλλα εφημερίδας, το ένα πάνω από το άλλο, στον πάτο του κάδου σας, κάτω από τη σακούλα σκουπιδιών. Με αυτό το κόλπο θα σταματήσετε την «έξοδο» της άσχημης μυρωδιάς από τον κάδο σας αλλά και από τη σακούλα σκουπιδιών μέσα στον κάδο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες από τις άσχημες μυρωδιές δημιουργούνται από την υγρασία που μαζεύεται στον πάτο του κάδου. Η εφημερίδα θα απορροφάει την υγρασία και έτσι δεν θα μυρίζει ο κάδος.

Εφαρμόστε αυτό το απλό κόλπο και θα δείτε ότι πράγματι έχει αποτέλεσμα. Φροντίστε να αλλάζετε τα φύλλα εφημερίδας κάθε φορά που πετάτε τα σκουπίδια και να τα ανανεώνετε με καινούργια.

Tip Αν ο κάδος σας μυρίζει ήδη αρκετά άσχημα ρίξτε στον πάτο του 1/4 φλ. μαγειρικής σόδας και αφήστε την όλη τη μέρα. Το βράδυ τρίψτε με ένα σφουγγάρι και λίγο νερό και όλες οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν!!

Πηγή: olivemagazine.gr , spirossoulis.com , www.ourlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιποδιαλυτικό ρόφημα: Σπιτική συνταγή του λεπτού για αποτοξίνωση και γρήγορη απώλεια βάρους, με φυσικό τρόπο

Efi Nika

Τι πρέπει να έχετε πάντοτε στο αυτοκίνητό σας

Efi Nika

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 ο αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια – Το πρόγραμμα και οι θέσεις ανά σχολή

Efi Nika