Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πράξη ανθρωπιάς από τη Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πράξη ανθρωπιάς από τη Μαίρη Χρονοπούλου: Χάρισε το σπίτι της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μια πράξη ανθρωπιάς έκανε η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το σπίτι της στην Παιανία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με την προϋπόθεση βέβαια να μείνει η ίδια μέσα, όσο βρίσκεται εν ζωή.

Σύμφωνα με την «Espresso», η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να χαρίσει το σπίτι της, έκτασης 170 τ.μ., το οποίο εκτός από τη μεγάλη οικονομική του αξία, είναι και ένας χώρος τεράστιας πολιτιστικής κληρονομιάς, αφού τα τελευταία 30 χρόνια έχουν περάσει από εκεί τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός εγκαινίασε το σπίτι το 1984 και το έχει διακοσμήσει μόνη της με αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας για εκείνη. Ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε συγκινημένος από την πράξη της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ αποκάλυψε ότι η ηθοποιός έχει στηρίξει οικονομικά το «Χαμόγελο» και στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχασαν παιδιά, έκαναν εξωσωματικές, νίκησαν: Ελληνίδες που πίστεψαν στο θαύμα της μητρότητας και σήμερα γιορτάζουν – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Η μοίρα χτυπά αλύπητα, 2η φορά, την οικογένεια της Κυριακής 1,5 μήνα μετά τη δολοφονία της, στο ψυχιατρείο η μάνα της – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Βρέχει… λεφτά, σοκ οι περαστικοί: Γέμισε εκατομμύρια χαρτονομίσματα το σπίτι του και τα πετάει από το παράθυρο – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika