Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙ

”Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο”: Σοκαριστικό βίντεο ξυλοδαρμού μαθήτριας από τα νότια προάστια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο σχολικός περίπατος μετατράπηκε σε… αγώνα μποξ μεταξύ μαθητριών Γυμνασίου από τα νότια προάστια. Μεγάλη χαμένη μια ανήλικη,  οποία δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθήτριά της.

Μάλιστα, η σκηνή του ξυλοδαρμού απαθανατίστηκε από κινητό τηλέφωνο και διέρρευσε έπειτα ως βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο, το οποίο πρόβαλλε  ο ALPHA, αποτελεί ντροπή τόσο για τις ίδιες τις μαθήτριες, όσο και για το εκπαιδευτικό σύστημα μέσα στο οποίο γαλουχούνται

Σε αυτό βλέπουμε άθλιες εικόνες, με το θύμα να δέχεται χαστούκια από συμμαθήτριά της, και ακούμε απειλές. Η μάνα της έφηβης που δέχτηκε το ξύλο αναφέρει: «Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου και οι απειλές συνεχίζονταν λέγοντας της ”Πώς σου φάνηκε το ξύλο; Θα φας κι άλλο”».

Οι συμμαθητές παρακολουθούσαν και τραβούσαν βίντεο

Το χειρότερο δεν είναι, ότι οι συμμαθητές είχαν μαζευτεί γύρω από τα δύο κορίτσια και όχι μόνο δεν τα χώρισαν, αλλά κάποιοι κρατούσαν την κοπέλα όταν προσπάθησε να προστατευτεί. Κάποιοι άλλοι βιντεοσκόπησαν το περιστατικό και το ανέβασαν στα social media.

«Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Τα βράδια ξυπνάει και φωνάζει, δεν θέλει να πάει στο σχολείο», καταλήγει η μητέρα που ενημέρωσε την διεύθυνση του σχολείου, ενώ τα βίντεο έχουν σταλεί και στο υπουργείο Παιδείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν πρέπει να τα πάρεις: Tο νέο κoλπo με το 50ευρω στο παρμπρίζ των αυτοκινήτων που κάνουν οι αετονύχηδες κλέφτες – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Στροφή 180 μοιρών από την AstraZeneca: Παραδέχεται ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις

newsitamea

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 8χρονο, και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα

Efi Nika