Newsitamea.gr
ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Πώς να χάσετε βάρος ,όταν έχετε κάποια αναπηρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

frondita-amea

Πώς να χάσετε βάρος ,όταν έχετε κάποια αναπηρία

Για να χάσετε βάρος,όταν έχετε κάποια αναπηρία,αναζητήστε ιατρικές συμβουλές και δημιουργήστε συνθήκες που να βοηθούν την κατάστασή σας.Πάρτε τη συμβουλή ενός προσωπικού γυμναστή για την απώλεια βάρους σ’αυτό το βίντεο.

Αντίγραφο του βίντεο:

‘‘Γεια σας,είμαι ο Τζέισον Μόργκαν από το γυμναστήριο Μάσλγορκς της Βόρειας Καρολίνας. Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να χάσετε βάρος,αν πάσχετε από αναπηρία. Πρώτα απ’όλα πρέπει να αποτανθείτε στο γιατρό σας για τις κατάλληλες  συμβουλές. Έπειτα συμβουλευτείτε ένα επαγγελματία γυμναστή.Θα χρειαστείτε κάποιο χώρο για την εκγύμναση και θα χρειαστείτε επίσης κάποιον εξοπλισμό και  ένα δυνατό διατροφικό πρόγραμμα. Δεν μ’αρέσει ο όρος ανάπηρος. 

Προτιμώ τον όρο’’διαφορετικά ικανός’’. Όλοι μας έχουμε τις ειδικές μας ικανότητες και εκτός από την περίπτωση που δεν μπορείτε να κινήσετε καθόλου το σώμα σας,υπάρχει κάτι που θα μπορείτε να κάνετε.Φυσικά είναι απαραίτητο για κάποιον που έχει αναπηρία,να απευθυνθεί στον προσωπικό του γιατρό για το ,αν θα πάει σε φυσιοθεραπευτή ή  σ’έναν επαγγελματία γυμναστή. Είναι σημαντικό όμως αρχικά να ασχολήθείτε  με κάποιον που γνωρίζει τις διαφορετικές ικανότητες που έχετε.

Μπείτε σε ένα πρόγραμμα ρουτίνας και ακολουθήστε το μόνοι σας. Θα μπορoύσατε να χρησιμοποιήσετε κάτι απλό όπως λάστιχα γυμναστικής, είτε είναι σωλήνες είτε λάστιχα θεραπείας, αλτήρες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αναπηρικά καρότσια που πραγματικά συμμετέχουν σε διαγωνισμούς bodybuilding.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας και ζητήστε τη βοήθεια ενός επαγγελματία γυμναστή .Αυτές είναι μερικές μικρές συμβουλές για να χάσετε βάρος, ενώ έχετε αναπηρια (διαφορετικές ικανότητες) .  

 

Μ. ΣΟΦΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Κοpιτσάκι εκ γενετής κουφό βρήκε την ακοή του χάρη σε επαναστατική θεραπεία – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika