Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πώς να απαλλαγείτε φυσικά από πέτρες της χοληδόχου κύστης σε 6 Ημέρες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 xoli

Πώς να απαλλαγείτε φυσικά από πέτρες της χοληδόχου κύστης σε 6 Ημέρες

Οι πέτρες στη χοληδόχο κύστη μπορεί να είναι πολύ επώδυνες και σε κανέναν δεν αρέσει η χειρουργική επέμβαση! Εδώ είναι ένας φυσικός τρόπος που μπορείτε να απαλλαγείτε από πέτρες της χοληδόχου κύστης σας φυσικά σε έξι ημέρες.

hololithiasi2

Οδηγίες

1. Ημέρα 1-5

Τις πρώτες πέντε μέρες θα συνεχίσετε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες και απλά θα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας 4 φλιτζάνια χυμό μήλου ή 5 μήλα.Τα μήλα θα μαλακώσουν τους *χολόλιθους.

*Οι χολόλιθοι είναι πέτρες (λίθοι) που βρίσκονται στη χοληδόχο κύστη. Υπάρχουν δύο τύποι χολολίθων: πέτρες χρωστικών ουσιών και πέτρες χοληστερόλης. Στην πλειοψηφία των ασθενών οι πέτρες χοληστερόλης είναι παρούσες. Σε πολλούς ανθρώπους η αιτία για τους χολολίθους εμφανίζεται να είναι η αλληλεπίδραση μεταξύ κληρονομικών αιτιών και της διατροφής.

2. Ημέρα 6

Την έκτη ημέρα δεν τρώμε μετά 14:00.

3. Ημέρα 6

Στις 18:00 πιείτε ένα μείγμα με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Epsom με ζεστό νερό. Epsom άλας η αλλιώς γνωστό ως Θειικό Μαγνήσιο.

4. Ημέρα 6

Στις 20:00 πιείτε άλλο ένα ποτό από το μείγμα με το αλάτι Epsom. Το αλάτι Epsom ανοίγει τους αγωγούς της χοληδόχου κύστης.

5. Ημέρα 6

Στις 22:00 φτιάξτε και πιείτε ένα μείγμα με 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού και 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο. Είναι καλύτερο να στίψετε φρέσκο χυμό λεμονιού. (Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαιόλαδο με το σησαμέλαιο). Αυτό το μείγμα λιπαίνει τις πέτρες και τις διευκολύνει στο πέρασμα.

 

* Επιμέλεια :Μαρία Κρεμμύδα 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ δίνει την συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika