Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πόρισμα ιατροδικαστών: Από καρδιά λόγω των τραυματισμών πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πόρισμα ιατροδικαστών: Από καρδιά λόγω των τραυματισμών πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος

Από ισχαιμικό επεισόδιο, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα, πέθανε ο Ζακ Κωστόπουλος έξω από το κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, στην Ομόνοια.

Αυτό αναφέρεται στο δεκασέλιδο ιατροδικαστικό πόρισμα, που αναμένεται εντός της ημέρας να διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση. Πιο αναλυτικά, το πόρισμα αναφέρει ότι «ο θάνατος οφείλεται σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου σε έδαφος πολλαπλών τραυμάτων σώματος».

Την ίδια ώρα, στο πόρισμα των ιατροδικαστών Νίκου Καλογριά και Σουλτάνας Μαριανού αναφέρεται ότι «καθαρές» είναι και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Να σημειώσουμε ότι όπως είχε κυκλοφορήσει από χθες, στον οργανισμό 33χρονου Ζακ εντοπίστηκε μόνο πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ και καθόλου ουσίες.

Ο ιατροδικαστής, Νίκος Καλογριάς, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου συνδέονται αιτιωδώς με τα πολλαπλά τραύματα που έφερε ο θανών σε σημεία του σώματος μέσω μηχανισμού στρες – ο όρος στρες με τον ιατρικό του όρο, δηλαδή την αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να αντιμετωπίσει εξωτερικά ερεθίσματα όπως τραύματα, που τείνουν να μεταβάλουν την ισορροπία του».

«Ως εκ τούτου η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου είναι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου σε έδαφος πολλαπλών τραυμάτων σώματος» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

www.gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν το χωρά ανθρώπου νους: Χτύπησε με το αυτοκίνητο 8χρονο, και τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα

Efi Nika

Από την εκκλησία, στα Επείγοντα: Πώς το αξεσουάρ που φορούσε η Σελίν Ντιον την ημέρα του γάμου, την έστειλε νοσοκομείο

Efi Nika

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι μόνο για τη λαμπάδα και τα δώρα…

Efi Nika