Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ποιο Lockdοwn; Μεγάλος Συνωστισμός σε λαϊκή αγορά – Με κατεβασμένες μάσκες, μπύρες και… σουβλάκια-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συνωστισμός σε λαϊκή του Ηρακλείου Κρήτης – Με κατεβασμένες μάσκες, μπύρες και… σουβλάκια παρά το βαθύ κόκκινο.

Με μάσκα οι περισσότεροι αλλά και μάσκα κάτω από τη μύτη ή στο πηγούνι, με συνοδεία… μπύρας ή σουβλάκια στη λαϊκή.

Ανησυχία εμπνέουν οι εικόνες συνωστισμού από λαϊκή αγορά του Ηρακλείου Κρήτης όπου οι περισσότεροι πολίτες τηρούν τα μέτρα, ωστόσο αρκετοί φορούν τη μάσκα στο πηγούνι ή και καθόλου.

Αρκετοί συμπολίτες μας, σε πολλές περιπτώσεις χωρίς τα ατομικά μέτρα προστασίας και χωρίς να τηρούν αποστάσεις, κάνουν τα ψώνια τους στην λαϊκή, την ώρα που η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου βρίσκεται σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου και θεωρητικά θα έπρεπε να έχουν περιοριστεί οι μετακινήσεις, σε μία προσπάθεια να μην υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορονοϊού στην Κρήτη που κυριολεκτικά καλπάζει, σε συνδυασμό με την επικράτηση των μεταλλάξεων που ευνοούν τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων.

Οι εικόνες συνωστισμού που κατέγραψε το πρωί ο φακός του cretapost, είναι χαρακτηριστικές. Με μάσκα οι περισσότεροι αλλά και μάσκα κάτω από τη μύτη ή το πηγούνι, με συνοδεία… μπύρας ή σουβλάκια αρκετοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στη λαϊκή αγορά της Κηπούπολης για τα ψώνια τους, χωρίς όμως να τηρούν σε αρετές περιπτώσεις τις αποστάσεις.

Πολλοί φορούσαν μάσκα άλλοι όμως δυστυχώς, κυκλοφορούν σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά τους.

Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι ήταν ανύπαρκτοι με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τη μετάδοση του ιού και τις συνέπειες που υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα.

Συνωστισμός σε λαϊκή του Ηρακλείου Κρήτης – Με κατεβασμένες μάσκες, μπύρες και... σουβλάκια παρά το "βαθύ κόκκινο" [εικόνες]Λαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο ΚρήτηςΛαϊκή αγορά στο Ηράκλειο Κρήτης

 

Πηγή: cretapost.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΕΟΔΥΥ προειδοποιεί όλους τους γονείς: Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή στο 3,5 ετών κοριτσάκι στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Πέθανε η γηραιότερη γυναίκα της Ελλάδας σε ηλικία 119 ετών – Ποια ήταν η Χανιώτισσα Ελένη Μπαρουλάκη

Efi Nika

Θρήvoς στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε παιδί 3,5 ετών από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό με 11 κρούσματα

Efi Nika