Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN

Πιτσιρικάς με σύνδρομο Down σκοράρει 2 πανέμορφα γκολ και αποθεώνεται

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένα συγκινητικό και άκρως ενθαρρυντικό βίντεο έφεραν στη δημοσιότητα στελέχη της ερασιτεχνικής ομάδας Oxford Bulls FC από την πόλη Derry της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο 11χρονος επιθετικός της ομάδας, Keigan Taylor, ένα παιδί με σύνδρομο Down, κατάφερε να πετύχει δύο φανταστικά γκολ κόντρα στους Θρύλους της Σέλτικ, σε ένα φιλικό που διεξήχθη στις 5 Μαΐου στο Londonderry της Ιρλανδίας.

Ο πιτσιρικάς, με το που σημείωσε τα γκολ, έτρεξε στη σέντρα όπου και φίλησε το χορτάρι, σε έναν συγκινητικό πανηγυρισμό την ώρα που αποθεωνόταν από συμπαίκτες, αντιπάλους και το κοινό!

Η Serena Taylor, μητέρα του Keigan, δήλωσε: «Ο Κίγκαν λατρεύει να σκοράρει εντυπωσιακά γκολ. Το πάθος του είναι το ποδόσφαιρο και βελτιώνεται καθημερινώς. Όταν πέτυχε αυτά τα δύο υπέροχα γκολ με λόμπα, ήμουν περήφανη».

Η Oxford Bulls FC είναι μια ομάδα που αποτελείται από παιδιά με σύνδρομο Down, ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο CK Sports Center του Derry και συμμετέχει στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της εταιρίας Foyle DownSyndrome Trust, σε συνεργασία με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Oxford United της Αγγλίας.

ΠΗΓΗ: www.alter-info.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika