Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ποιο είναι το συστατικό-κλειδί για το τέλειο χοιρινό;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Ποιο είναι το συστατικό-κλειδί για το τέλειο χοιρινό;

Η σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στη Νέα Υόρκη, Sarabeth Levine, συγγραφέας του Sarabeth’s Good Morning Cookbook έχει ένα μυστικό για το τέλειο χοιρινό: το χυμό πορτοκαλιού.

Υλικά

1 φέτα μαγειρεμένου χοιρινού του μισού κιλού

2/3 του φλιτζανιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

2 κουτ. της σούπας σιρόπι σφενδάμου

1 πρέζα πιπέρι

Οδηγίες

Αφού έχετε μαγειρέψει το χοιρινό σας, ξεπλύνετέ το και μαρινάρετέ το στο ψυγείο όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον 1 ώρα, μέσα σε χυμό πορτοκαλιού, σιρόπι σφενδάμου και μαύρο πιπέρι. Την επόμενη ημέρα ψήστε το για 6-8 λεπτά σε μια λαδόκολλα που θα έχετε αλείψει με λάδι, γυρίζοντάς το μια φορά. Κόψτε το και σερβίρετέ το ζεστό, προκειμένου να γευτείτε πόσο… λουκούμι είναι!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να μαγειρεύετε με χυμούς.

ΠΗΓΗ: www.clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Φτιάχνει κάθε χρόνο τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλουράκια και λέει το μυστικό της συνταγής της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Δεν χρειάζεται μίξερ, ούτε ζύμωμα: Η Αργυρώ δίνει την συνταγή για το πιο νόστιμο Πασχαλινό τσουρέκι

Efi Nika

Βάψιμο αυγών: Γιατί βάφουμε κόκκινα αυγά το Πάσχα, ποιοι δεν πρέπει να βάψουν, πόσες μέρες κρατάμε την βαφή

Efi Nika