Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πήλιο: Πέθανε 69χρονη στο σπίτι της και ο σκύλος της έφαγε το πρόσωπο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου μίας γυναίκας το πρωί του Σαββάτου (18.1.2020) στο Πήλιο. Ο σκύλος ράτσας πίτμπουλ, που είχε η οικογένεια, έφαγε το πρόσωπο της 69χρονης!

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11:00, η γυναίκα ενώ βρισκόταν μόνη στην κουζίνα του σπιτιού της στο Πήλιο, στην παραθαλάσσια περιοχή Καλά Νερά, άφησε την τελευταία της πνοή, από άγνωστη αιτία.

H γυναίκα που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της και να κατέρρευσε σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού της. Την ώρα εκείνη ο σύζυγός της απουσίαζε και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο το σκυλί της οικογένειας.

Όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκε τη σύζυγό του νεκρή και με δαγκωματιές από το σκυλί στο κεφάλι και στον λαιμό της και είδε το σκυλί να πηγαίνει προς το μέρος της να την δαγκώνει και να προσπαθεί να την τραβήξει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν την κατασπάραξε ο σκύλος της στην προσπάθειά του να την «ξυπνήσει» ή έχασε τη ζωή της από επίθεση του.

Στο σπίτι κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία, ενώ αναμένονται και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η Αστυνομία που ενημερώθηκε, πήγε στο σημείο, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, διαπίστωσε αιφνίδιο θάνατο και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα.

newsit.gr, magnesianews.gr, .taxydromos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika