Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η πεθερά μου είναι η μάνα που στερήθηκα απο τα παιδικά μου χρόνια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είμαι 7 χρόνια με τον σύζυγο μου.. και 4 χρόνια παντρεμένη.. έχουμε αποκτήσει ένα κοριτσάκι..

Γνώρισα τον σύζυγο μου σε μια περίοδο της ζωής του και τις ζωής μου που γενικά είχαμε προβλήματά με τους δικούς μας.. Με τους γονείς του δεν μίλαγε ούτε εγώ με τη μη-τερά μου.. ο πατέρας μου έχει χαθεί έδω και χρόνια.. Μια ζωή η μάνα μου με ποτιζε με μίσος..θα κάνεις πεθερά και θα σου βγάλει το λάδι.. καμία δεν είναι σαν εμένα..

Όταν γέννησα έκανα το βήμα και πήρα τα πεθερικά μου τηλέφωνο εγώ η ίδια.. τους ανακοίνωσα τον ερχομό του πρώτου τους εγγονάκι… όταν σαραντησα συναντήθηκαμε εγώ μόνο παρούσα με το παιδί χωρίς τον άντρα μου. Θυμάμαι ή πεθερά μου έκλαιγε από συγκίνηση μου έδωσε ένα δακτυλίδι της βγάζοντας το από το χέρι της ως δώρο..

Με τα πολλά σήμερα εχω αποκτήσει την καλύτερη σχέση που θα μπορούσε να χε νύφη με πεθερά..

Η μη -τερα μου από παιδί με μισούσε..με καταριοταν .. μέχρι να χασω το παιδί μου είπε.. μαυρα στέφανα.. γιατί; γιατί δεν την αφήνω να κάνει κουμάντο στο σπίτι μου.. Αγωγή να με πετάξει έξω από σπίτι που πληρώνω δάνειο θέλοντας να κάνει χρήση επικαρπιας ενώ έχει σπίτι άλλο.. Τον πατέρα μου τον έσκασε.. αδυναμία εκείνη στον ένα γιο..

Η πεθερά μου πότε δεν με εβρισε…πότε δεν με έκρινε.. κάθε μέρα αν δεν της μιλήσω 2 φορές δεν νιώθω καλά.. Δεν ξέρω γιατί το νιώθω αυτό. Αλλά νομίζω ότι είναι η μάνα που στερηθηκα από τα παιδικά μου χρόνια.

Ζητάω τη γνώμη της.. δέχεται συζητήσεις.. Είναι εκεί διπλα μου..Προσεχει το εγγόνι της που η μανα μου ηθελε να το αποκόψει απο κεινη.Το φροντίζει.. Σε λιγο θα μενουμε στη ίδια πολη ..και τώρα είμαστε κοντά..Ειμαι χαρούμενη που θα την έχω διπλα μου… Το ξεκαθαρισα και στον αντρα μου.. οτι αν ποτε δεν την βαστηξουν τα ποδια της..εγω θα μαι διπλα της να την φροντίζω.. ενα φαγητό. .. μια αγκαλιά..

Δεν εχω σκοπους ουτε να κληρονομησω κατι ουτε τίποτα.. ολα αυτα έχουν μοιραστεί

Ξέρετε γιατί.. ;γιατι αυτη η γυναίκα με γέννησε οχι απο τα σπλαχνα της αλλα απο την καρδιά της.. Είναι μανα μου!

 

Singleparent.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Συμβουλές για την αποφυγή σοβαρών ατυχημάτων από βεγγαλικά και κροτίδες

newsitamea

Η πιο συγκινητική Ανάσταση: Εκεί που τα νεκροταφεία γεμίζουν φως κι όλοι είναι δίπλα στους τάφους των δικών τους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika