Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πενθεί μέσα στο «παλάτι» της: Το πολυτελές και τεράστιων διαστάσεων σπίτι της χήρας Τράγκα στο Μαϊάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γιώργος Τράγκας: Η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου που έφυγε από τη ζωή, αποφάσισε να μετακομίσει εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι.

Συγκεκριμένα η 45χρονη Μαρία Καρρά, μετά την ξαφνική απώλεια του συντρόφου της, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Σύμφωνα με το powergame.gr η 45χρονη ζει στο Μαϊάμι. Μάλιστα σε σχετικό ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Ant1 και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αναφέρθηκε από δημοσιογράφο: «Δεν θα το διαψεύσω σίγουρα και μπορώ να σας πω και κάτι άλλο.

Η κυρία Καρρά κατέθεσε τη διαθήκη σε συμβολαιογράφο του Μονακό άρα γνώριζε την ύπαρξή της. Υπάρχει πληροφορία ότι η κυρία Καρρά μένει μόνιμα στο σπίτι τους στο Μαϊάμι».

Γιώργος Τράγκας

Γιώργος Τράγκας: Οι όρκοι που είχε ανταλλάξει με τη Μαρία Καρρά

Στο Μαϊάμι, ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αγοράσει μια υπερπολυτελή κατοικία, κατόπιν δικής της επιθυμίας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο δημοσιογράφος στις 30 Ιουλίου 2019 στο YouTube μιλώντας για τη σύζυγό του, είχε δηλώσει: «δημοσιεύω σήμερα ένα απόσπασμα από το βίντεο της ανανέωσης των γαμήλιων όρκων με τη σύζυγό μου Μαρία Καρρά.

Η τελετή έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ένα Chapel στο Λας Βέγκας. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους μας. ”Παπάς”  ο «Έλβις Πρίσλεϊ» (καθώς ήταν ένας ο οποίος είχε ντυθεί Έλβις). Κουμπάροι ο Γιώργος Δαμάσκος και η σύζυγος του.

Όσο για το «παρανυφάκι» δεν ήταν άλλο από τον πολυαγαπημένο μου Αστερίξ (σ.σ. το σκυλάκι του). Μια τελετή η οποία μέσω live streaming μεταδόθηκε μέχρι και στον γραφικό…Άγρα της Έδεσσας (που μένει η πεθερά μου). Περιμένω καλά σχόλια, τουλάχιστον γι’ αυτό το βίντεο. Να είστε όλοι καλά!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο θαρραλέου ταξιτζής στα Καμίνια, που καταδίωξε και έπιασε ληστή που έκανε τον πελάτη και τον ¨ξάφρισε”

Efi Nika

Φρίκη και οργή: Νεκρός 7χρονος εξαιτίας της μητέρας του, δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika