Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πάτρα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 8χρονος που τον παρέσυρε όχημα – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ διασωληνωμένος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Το 8χρονο παιδί είναι διασωληνωμένο και νοσηλεύεται στην Εντατική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας – Η Αστυνομία αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 8χρονος από την Ηλεία που τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε σοβαρά στην κοινότητα Κέντρου της Ηλείας το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η αστυνομία αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό.

Σύμφωνα με το The Best, το 8χρονο παιδί είναι διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

“Πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες”

Η ομάδα των γιατρών που το παρακολουθεί δίνει μάχη, στην παρούσα φάση, για να το κρατήσει στη ζωή. Όπως δήλωσε μιλώντας στο thebest.gr ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης, “πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες για να μπορέσουμε να πούμε περισσότερα“.

Το παιδί φέρει θλαστικά τραύματα στα πόδια και τη μέση, πνευμονικές θλάσεις και μεγάλα ελλείμματα στο δέρμα του. Εάν ο οκτάχρονος καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις για να επανέλθουν

αυτά τα μεγάλα προβλήματα στο δέρμα του. Πάνω από το παιδί βρίσκονται γιατροί πολλών ειδικοτήτων όπως πλαστικός χειρουργός, ορθοπεδικοί, γναθοχειρουργοί κ.α., που υπό τις κατευθύνσεις των εντατικολόγων συντονίζουν τις προσπάθειές τους.

Άφαντος ο δράστης

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας παρέσυρε και τραυμάτισε τον 8χρονο, το οποίο αρχικά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί οι γιατροί έκριναν πως το παιδί, λόγω των τραυμάτων που έφερε, έπρεπε να μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Το Ι.Χ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 8χρονο ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησε η Τροχαία για το περιστατικό, βρέθηκε το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε, και αναζητείται ο οδηγός.

 

Πηγή: BestNews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika