Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παραβίασε τον μοναδικό κανόνα που του έβαλε: Νύφη χώρισε τον γαμπρό αμέσως μετά τη δεξίωση για τον πιο απίθανο λόγο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νύφη χώρισε τον γαμπρό: Μια ημέρα που θα έπρεπε να είναι η ομορφότερη της ζωής της νεαρής νύφης εξελίχθηκε σε έναν ανεπιθύμητο εφιάλτη.

Η αντίδρασή της στη συμπεριφορά του γαμπρού κατέληξε σε μια απόφαση που κάποιοι θεωρούν υπερβολική, αλλά για εκείνη ήταν η μόνη λογική επιλογή.

Στη στήλη συμβουλών “Dear Prudence” του Slate, μια νεόνυμφη μοιράστηκε μια ασυνήθιστη ιστορία από τον γάμο της. Όπως ανέφερε, ο μοναδικός κανόνας που είχε θέσει για τη δεξίωση ήταν να μην της τρίψει γαμήλια τούρτα στο πρόσωπο, μια φάρσα συνηθισμένη σε αμερικανικούς γάμους.

Ωστόσο, ο γαμπρός αγνόησε την επιθυμία της και οι συνέπειες ήταν πολύ χειρότερες από ό,τι είχε φανταστεί. «Έφυγα. Την επόμενη ημέρα του είπα ότι τελειώσαμε. Και παραμένω σταθερή σε αυτό», ανέφερε η νύφη.

 

Η γνώμη των δικών της ήταν να του δώσει μια ακόμα ευκαιρία:

Οι αγαπημένοι της τη συμβούλευσαν να το ξανασκεφτεί, θεωρώντας ότι έδωσε υπερβολική σημασία στο περιστατικό. «Μαζεύτηκαν όλοι και μου είπαν να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Ότι παραφέρομαι λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζω (υποφέρω από σοβαρή κλειστοφοβία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που υπέστην πριν από χρόνια και με έπιασε πανικός όταν ένιωσα την τούρτα πάνω στο πρόσωπό μου)».

Οι δικοί της πρόσθεσαν τη σημασία της αγάπης στη διατήρηση μιας σχέσης, της πρότειναν λοιπόν, να μην εγκαταλείψει τον γάμο της στην πρώτη δυσκολία. Από την άλλη, η απάντησή που δόθηκε στο πρόβλημά της στη στήλη συμβουλών προσπαθούσε να δει και τη δική της πλευρά.

Η Prudence της είπε ότι οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν πώς ακριβώς αισθάνεται εκείνη: «Όλοι είναι σίγουροι ότι κάνεις λάθος, αλλά δεν ξέρουν πώς είναι να ξυπνάς κάθε πρωί με έναν άντρα που η συμπεριφορά του σε απογοητεύει».

Το ότι του το ζήτησε θα έπρεπε να είναι αρκετό για να μην το κάνει:

Όπως πρόσθεσε η ίδια, το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε την επιθυμία της, ήταν «καμπανάκι»: «Το γεγονός ότι δεν σου αρέσει αυτή η φάρσα θα έπρεπε να είναι αρκετό για να μην την κάνει».

Η σύμβουλος σχέσεων Carla Romo σχολίασε σχετικά πως «ο τρόπος με τον οποίο αρχίζει μια σχέση προδιαθέτει για το μέλλον της με αυτό τον άνθρωπο. Αν κάποιος σού δείχνει έλλειψη σεβασμού από την αρχή, τα πράγματα θα επιδεινωθούν.

Μπορεί αυτός να δοκιμάζει τα όριά του για το μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η συμπεριφορά του».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika