Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Πάω τουαλέτα έξω, κοιμάμαι σε κλουβί»: Νεαρή λέει πως είναι… σκύλος κι έχει όνειρο ζωής να γίνει η Λάσι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Γυναίκα αρέσκεται να ζει σαν σκύλος. Κοιμάται σε κλουβί, πάει τουαλέτα έξω και τρώει λιχουδιές κάθε φορά που έχει καλή συμπεριφορά.

Ο λόγος για την Meow Dalyn, η οποία μίλησε στην αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή «The Kyle & Jackie O Show» την Τετάρτη (13/3) και αποκάλυψε ότι απολαμβάνει να ζει τη ζωή της σαν σκύλος.

«Το όνομά μου είναι Meow σαν γάτα, αλλά είμαι σκύλος» εξήγησε η νεαρή γυναίκα από τις ΗΠΑ, μιλώντας στους οικοδεσπότες της εκπομπής.

Φορώντας ένα ζευγάρι ψεύτικα αυτιά σκύλου, ένα κολάρο και ζώνη με ψεύτικη ουρά, η Dalyn ανέφερε ότι αποκαλεί τον εαυτό της «dog girl» και «e-puppy».

«Έχω παστέλ κουβέρτες και παστέλ μαξιλάρια εκεί μέσα» πρόσθεσε η Dalyn αναφερόμενη στο κλουβί σκύλου στο οποίο κοιμάται κάθε βράδυ.

«Σχετικά με το να είμαι σε έναν περιορισμένο χώρο, δεν ξέρω αν με κάνει να νιώθω ασφαλής από τον κόσμο ή με κάνει να νιώθω ότι ο κόσμος είναι ασφαλής από εμένα, αλλά σίγουρα νιώθω άνεση!».

Η Dalyn, σύμφωνα με τη New York Post, δήλωσε ότι άρχισε να ζει σαν σκύλος από την ημέρα που έγινε ενήλικη και ανεξαρτητοποιήθηκε οικονομικά.

Η Dalyn, η οποία έχει πάνω από 15.000 ακολούθους στο Twitch, τους ενημερώνει καθημερινά για τις συνήθειές της, όπως το να παίζει παιχνίδια και να μασουλάει κόκαλα.

«Σκέφτηκα ότι μόλις βγάλω τα δικά μου χρήματα και πληρώσω το δικό μου ενοίκιο, τότε μπορώ να κάνω επιπλέον ό,τι θέλω – και ήθελα να γίνω σκύλος!».

Σύμφωνα με τη New York Post, η Dalyn δεν είναι η μόνη που ζει σαν σκύλος. Ένας Ιάπωνας, ο οποίος έχει υιοθετήσει το παρατσούκλι «Good Boy», ξόδεψε πρόσφατα πάνω από 15.000 δολάρια για μια υπερρεαλιστική στολή κόλεϊ, προκειμένου να εκπληρώσει το όνειρο της ζωής του να γίνει Λάσι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika