Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΙ

Πανελλήνιες 2022: Η μαθήτρια από τη Ρόδο που έσπασε όλα τα κοντέρ – Έπιασε 19.625 μόρια

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Κατερίνα ήταν μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου και κατάφερε να πετύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και Έκθεση 18,6.

“Πρωτιά” ίσως σε πανελλαδικό επίπεδο κατάφερε να πετύχει η μαθήτρια Κωνσταντίνα Γιαντσίδη, συγκεντρώνοντας 19.625 μόρια στις Πανελλήνιες 2022. Οι βαθμοί της τής δίνουν υψηλότατη θέση, ενδεχομέως και πρωτιά, σε ολόκληρη τη χώρα. Για εκείνη, το πιο σημαντικό είναι ότι παίρνει το εισιτήριο για την Ιατρική Σχολή.

Δύο 20άρια, ένα 19,8 και ένα 18,6

Η Κατερίνα ήταν μαθήτρια του Λυκείου Αφάντου κατάφερε να επιτύχει τις εξής βαθμολογίες: Χημεία 20, Φυσική 20 Βιολογία 19,8 και Έκθεση 18,6.

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ επισήμανε ότι “η φετινή χρονιά απαιτούσε επίπονη προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί οι κόποι μου δικαιώθηκαν. Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για τον αγώνα τους!”.

Σημειώνεται ότι στις εξετάσεις συνολικά συμμετείχαν 87.150 υποψήφιοι (72.012 από τα ΓΕΛ και 15.135 από τα ΕΠΑΛ). Το πλήθος των υποψηφίων ΓΕΛ/ΕΠΑΛ προκύπτει από μία τουλάχιστον συμμετοχή σε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα.

Η ανακοίνωση των Ελάχιστων Βάσεων Εισαγωγής και η συμπλήρωση των Μηχανογραφικών Δελτίων αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Οι βάσεις εισαγωγής είναι πιθανό να ανακοινωθούν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1ος χωρισμός του έφηβου παιδιού σας: μια δύσκολη πίστα για… δυνατούς λύτες!

Efi Nika

18χρονη νύφη ξόδεψε 15.000 για την πιο γιγαντιαία – Κιτς γαμήλια τούρτα και οι καλεσμένοι νόμιζαν πως είναι ο επιτάφιος – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Κρύβονται δισεκατομμύρια ευρώ στο έδαφός της: Αυτή η περιοχή της Ελλάδας θα γίνει η πιο πλούσια στη χώρα

Efi Nika