Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Τα πρώτα καλά νέα για τη θεραπεία στη Βοστόνη, ξεκινάει την Πέμπτη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα πρώτα ευχάριστα νέα για τη θεραπεία του μικρού Παναγιώτη- Ραφαήλ ήρθαν τα ξημερώματα από τον πατέρα του.

«Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία» ανακοίνωσαν χαρούμενοι οι γονείς του μέσω Facebook

Ο ίδιος με ανάρτησή του ενημέρωσε τις χιλιάδες κόσμου που παρακολουθούν τη θεραπεία του μικρού, έχοντας πολλοί από αυτούς συμβάλει κιόλας, ενημέρωσε ότι ο μικρός ξεκινά τη θεραπεία του σε δύο μέρες.

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο!! Να είστε όλοι καλά!!!», έγραψε ο πατέρας του Παναγιώτη – Ραφαήλ σε σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία του παιδιού που κοιτάζει από το παράθυρο του νοσοκομείου.

Ο μέσος όρος διάρκειας της παραμονής του 18 μηνών αγοριού στη Βοστόνη υπολογίζεται σε 2 με 3 μήνες, με βάση τη νοσηλεία ανάλογων περιστατικών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον απολογισμό της καμπάνιας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ από το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυικές παθήσεις, MDA Ελλάς, σε περίπου έναν μήνα, από τις 27/09/2019 έως τις 31/10/2019, συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ.
.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα

newsitamea