Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παναγιώτης Μαυρίκος: Ταυτοποιήθηκε το DNA – Τι επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

maurikostroxaio

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από τον ιατροδικαστή για τις τελευταίες τραγικές στιγμές που έζησε ο εκδότης της εφημερίδας “Ακρόπολη” Παναγιώτη Μαυρίκου.

Το γεγονός ότι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος κάηκε ζωντανός επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η φωτιά που τον τύλιξε μέσα στην καμπίνα της Πόρσε Καγιέν περιγράφεται ως αιτία θανάτου, όπως προκύπτει από τη νεκροτομή. Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ο Μαυρίκος να έχασε τις αισθήσεις του πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ή να υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο από τον πανικό ή οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Από τη νεκροτομή μέχρι στιγμής δεν προκύπτουν παθολογικά αίτια και ο θάνατος του εκδότη φαίνεται να έχει προέλθει από την φωτιά στο τζιπ που οδηγούσε. Οι αρχές αναμένουν σε 15 μέρες τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων  για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε λήψη φαρμακευτικής αγωγής ή υπνωτικών χαπιών.

Ταυτοποιήθηκε η σορός

Ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA  ότι ο νεκρός οδηγός της Porsche Cayenne, ιδιοκτησίας της συζύγου του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά χθες το μεσημέρι στην Αττική οδο, είναι ο 42χρονος εκδότης.

Μπορεί η σύζυγος και η μητέρα του 42χρονου εκδότη να κλήθηκαν αμέσως μετά το μοιραίο συμβάν της πυρκαγιάς του οχήματος στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τη διαπίστωση της ταυτότητας του, όμως ο οδηγός παρέμεινε αγνώστων στοιχείων επί ένα 24ωρο.

Την ίδια στιγμή η οικογένεια καταθέτει μήνυση για ανθρωποκτονία.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας