Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παγκόσμιος συναγερμός για την Κέιτ Μίντλετον: Έκτακτη γραπτή ανακοίνωση από το παλάτι, ζητάνε μόνο 1 πράγμα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με μια πρόσφατη, επιστολική ανακοίνωση, το πριγκιπικό ζεύγος εκφράζει ξανά την παράκλησή του για τον σεβασμό προς τη μάχη που δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον για την υγεία της, ενώ υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Λίγο πριν αποκαλύψει την εμπειρία της με την υγεία της, η Κέιτ συναντήθηκε με τον Βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επισκέφθηκε το Ουίνδσορ για να ενημερωθεί για τα νεότερα σχετικά με την κατάστασή της. Ο βρετανός μονάρχης εξέφρασε βαθιά συγκίνηση για τη μάχη της νύφης του με τον καρκίνο, αναφέρουν πηγές ενημέρωσης από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο σύζυγός της Κέιτ, που είναι διαρκώς στο πλευρό της, υποστηρίζει την απόφασή της να κοινοποιήσει τη διάγνωσή της.

Η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μόλις οι γιατροί το επιτρέψουν, δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού. Επιπλέον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν θα παραβρεθεί στην καθιερωμένη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα για τους Καθολικούς, στις 31 Μαρτίου, όπου συμμετέχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παρακολουθήστε απόσπασμα του ρεπορτάζ από το Mega:

Είναι χλωμή, έχει μείνει μισή, δεν θυμίζει πριγκίπισσα: Παγκόσμια θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον, μετά το βίντεο

Έντονη συγκίνηση έχει προκαλέσει στον λαό της Βρετανίας, αλλά και παγκοσμίως η είδηση πως η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Μετά από εβδομάδες θεωριών συνωμοσίας και αναζήτησης των ιδιωτικών ιατρικών πληροφοριών για την υγεία της, η Κέιτ Μίντλετον κάθισε σε ένα απλό παγκάκι στο πάρκο και έκανε έκκληση για στοιχειώδη σεβασμό προς το πρόσωπό της.

Η ίδια με αξιοπρέπεια έκανε την πιο δύσκολη ανακοίνωση για την υγεία της. Η δήλωση της Κέιτ μαγνητοσκοπήθηκε σε εξωτερικό χώρο, με την Κέιτ να κάθεται σε ένα παγκάκι, αποκαλύπτοντας ήρεμα στην κάμερα ότι, μετά την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες: “Είμαι καλά και δυναμώνω κάθε μέρα”, είπε την ώρα που εκατομμύρια θεατές ανέλυαν κάθε εκατοστό της εμφάνισής της.

Ήταν εμφανώς αδυνατισμένη, χλωμή και ταλαιπωρημένη από τις χημειοθεραπείες. Φόρεσε ένα πουλόβερ και ένα τζιν παντελόνι και κάθισε σταυροπόδι. Δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την εικόνα της, αντιθέτως ήθελε να είναι αληθινή.

Η Κέιτ, ζήτησε από όλους όσους βιώνουν αντίστοιχη περιπέτεια υγείας με τη δική της “να μην χάσουν την πίστη ή την ελπίδα τους”.

Το διάγγελμα της Κέιτ δεν έκανε καμία αναφορά στο παλάτι, αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως “Γουίλιαμ” και έκανε λόγο για τη “νεαρή οικογένειά τους”. Δεν έγινε καμία αναφορά στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται για καρκίνο. Το όλο θέμα της δήλωσης είχε σκοπό να δημιουργήσει μια ταύτιση ανάμεσα στην Κέιτ και οποιουδήποτε άλλου γονέα του οποίου η ζωή ανατράπηκε ξαφνικά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια.

Επέλεξε να είναι καθισμένη και δεν έκρυψε την αδυναμία του σώματός της και της ψυχής της αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δεν το έκανε γιατί ήθελε να την λυπηθούν. Απλά ήθελε να είναι αληθινή απέναντι στον κόσμο που τόσο καιρό είναι δίπλα της, την αγαπά και την θαυμάζει.

Τα δύο “λάθη” που την “υποχρέωσαν” να κάνει το διάγγελμα

Όταν η Κέιτ εισήχθη στο νοσοκομείο τον Ιανουάριο, υπήρξε μια συλλογική κραυγή στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο που ήθελε να μάθει περισσότερα.

Αυτή η απαίτηση οξύνθηκε από την αποτυχημένη προσπάθεια να ικανοποιήσουν το κοινό που ζητούσε να δει την Κέιτ στις 10 Μαρτίου – την Ημέρα της Μητέρας στη Βρετανία – με τη χαριτωμένη φωτογραφία της πριγκίπισσας και των τριών παιδιών της. Η εικόνα, όπως αποκαλύφθηκε σύντομα, είχε υποστεί επεξεργασία. Στη συνέχεια, κάθε στοιχείο εξετάστηκε για παραποίηση και πιθανή παραποίηση.

Λίγες μέρες αργότερα, το βίντεο με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ σε κατάστημα κοντά στο σπίτι τους, ξεσήκωσε θύελλα και νέες θεωρείες συνομωσίας.

Μετά από όλο αυτό το σάλο, η Κέιτ, ο Γουίλιαμ και οι σύμβουλοί τους πήραν την απόφαση να δημοσιεύσουν την πιο πρόσφατη δήλωσή της. Ίσως να σκέφτηκαν “φτάνει ως εδώ”.

Ενδεχομένως, η ίδια η Κέιτ να θέλησε να βγει να μιλήσει δημοσίως για να φύγει από πάνω της αυτό το βάρος, για να σταματήσει αυτή την παράνοια γύρω από την υγεία της.

H ίδια είπε ότι ήθελε χρόνο να μιλήσει δημοσίως για όσα περνάει, καθώς ήθελε πρώτα να εξηγήσει στα τρία μικρά παιδιά της με κατάλληλο τρόπο τι συμβαίνει και να τα διαβεβαιώσει ότι θα γίνει καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε μέσα ολόκληρο σκουλήκι, το κόλλησε από ζώο: Της είπαν ότι πεθαίνει, μόλις είδαν αυτό στο συκώτι της έπαθαν σοκ

Efi Nika

Όταν περνά από μπροστά σου ασθενοφόρο, πες από μέσα σου αυτή την προσευχή να γίνει καλά ο άνθρωπος που είναι μέσα

Efi Nika

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika