Newsitamea.gr
CELEBRITY NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παγκόσμιο σοκ- Σκοτώθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Παγκόσμιο σοκ για το θάνατο του Κόμπε Μπράιαντ. Σκοτώθηκε σε τρομερό δυστύχημα με ελικόπτερο ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ. Τέσσερα άτομα φέρονται να έχουν έχουν χάσει επίσης τη ζωή τους στο συμβάν.

Συγκλονίζει όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ, μετά από πτώση ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα χωρίς να υπάρχει επιζών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Αμερικανός ήταν μόλις 42 ετών και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών για το παγκόσμιο μπάσκετ, με 5 “δαχτυλίδια” πρωταθλητή στο NBA.

Όπως μετέδωσε αρχικά το TMZ, ο κορυφαίος παίκτης των LA Lakers ταξίδευε με τρία ακόμα άτομα με ιδιωτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, κοντά στο Λος Άντζελες. Αξιωματούχοι, επιβεβαιώσαν λίγο αργότερα και στο Variety πως στο συγκεκριμένο ελικόπτερο επέβαινε και ο 41χρονος σούπερ-σταρ του NBA.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Σύμφωνα με αναφορές, το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες πριν καταπέσει στο έδαφος.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος

Είχε αναδειχθεί 18 φορές NBA All Star και είχε αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Με τη σύζυγό του Βανέσα είχαν αποκτήσει τέσσερις κόρες: Την Τζιάνα, την Νατάλια, την Μπιάνκα και την Κάπρι.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika