Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παγκόσμια Θλίψη για τον Βασιλιά Κάρολο: Δυστυχώς, αυτός είναι ο επιθετικός καρκίνος του, τραγικά νέα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει μακριά από επίσημες εμφανίσεις, με τον καρκίνο που αντιμετωπίζει, να έχει επιθετική μορφή.

Καταβεβλημένος ο βασιλιάς Κάρολος

Η Κική Σονίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, μιλώντας στο Action24, υπογράμμισε ότι όλα τα σενάρια είναι υποθετικά, καθώς δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή μορφή καρκίνου που αντιμετωπίζει ο βασιλιάς της Αγγλίας και συμπλήρωσε πως είναι καταβεβλημένος, υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και εξακολουθεί να είναι απομονωμένος.

Διαφορετική η πορεία του βασιλιά Καρόλου από αυτή που περίμενε

Η ίδια εξήγησε ότι εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, ο βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου και πρόσθεσε ότι αρχικά ο ίδιος είχε σκοπό να εμφανίζεται σε αρκετές εκδηλώσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν του επιτρέπεται.

Και γι’ αυτόν εκπροσωπείται από την αδελφή του, την πριγκίπισσα Άννα, ενώ λόγω της ασθένειάς του, η πορεία του θα είναι πολύ διαφορετική απ’ αυτήν που εκείνος θα περίμενε όταν στέφθηκε βασιλιάς.

Η Κική Σονίδου επεσήμανε ότι ο βασιλιάς Κάρολος διατηρεί καλές σχέσεις με την Ελλάδα, τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του, ενώ εν αντιθέση με τους γονείς του, βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπα Φίλιππο, φαίνεται να έχει την τύχη του παππού του, του βασιλιά Γεωργίου.

Ο οποίος έχασε τη ζωή του σχετικά νέος, καθώς και της θείας του, της αδελφής της βασίλισσας Ελισάβετ, της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, η οποία πέθανε από καρκίνο στον πνεύμονα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika