Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κ0ρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

agios-basilis-4

Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κ0ρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό!!!

 

Η Ρεμπέκα Χάρντιν παρατήρησε ότι η κόρη της Τζόσι ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένη για τα φετινά Χριστούγεννα. Όταν την πήρε και πήγαν σε ένα πολυκατάστημα για δώρα, έδωσε στην 5χρονη κόρη της 5 δολάρια και της είπε να αγοράσει ένα παιχνίδι. Η Τζόσι επέλεξε ένα μωρό Ιησού και αυτό ήταν κάτι που άγγιξε πραγματικά τη μητέρα της. Όταν την ρώτησε γιατί επέλεξε τον μικρό Ιησού, η μικρή της είπε ότι θα φτιάξει τη δική της φάτνη. Το κoριτσάκι ήταν εκστασιασμένο.
Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κoρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό
«Ο Ιησούς μωρό ήταν μικρός, χωρούσε στο μικρό χεράκι της και έμοιαζε πολύ εύθραυστος. Αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένη που αγόρασε το πρώτο κομμάτι για τη συλλογή της. Η Τζόσι το πρόσεχε πάρα πολύ και το έπαιρνε μαζί της παντού», έγραψε η Ρεμπέκα  στο Facebook.

Την επόμενη ημέρα, η Τζόσι τέλειωσε το σχολείο λίγο μετά το μεσημέρι.

Όταν η Ρεμπέκα πήγε να την πάρει, η Τζόσι έτρεξε κατ “ευθείαν στο μωρό Ιησού που είχε αφήσει από το πρωί στο πίσω κάθισμα. Το κράτησε σφιχτά στα χεράκια της και ρώτησε τη μαμά της που είναι ο Άγιος Βασίλης. Στη συνέχεια επέμενε να την πάει η μαμά της σε αυτόν αμέσως.
Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κoρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό
Η Ρεμπέκα γνώριζε ότι υπήρχε Άγιος Βασίλης στο τοπικό εμπορικό κέντρο, και έτσι αποφάσισε να την πάει. Όταν έφτασαν, η μικρή Τζόσι έκανε κάτι που συγκίνησε πολύ τη μητέρα της..

«Η Τζόσι έδωσε δώρο στον Άγιο Βασίλη σήμερα.. Tέλειωσε το σχολείο το απόγευμα. Όταν πήγα να την πάρω, αυτή έτρεξε αμέσως στον μικρό Ιησού που είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα. Τον κράτησε σφιχτά πάνω της και μου ζήτησε να την πάω στον Άγιο Βασίλη. Φαινόταν πολύ σημαντικό γι “αυτήν, και για αυτό την πήγα».

Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κoρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό
«Όταν φτάσαμε είδαμε ότι όλα τα παιδιά χοροπηδούσαν τριγύρω και μιλούσαν με ενθουσιασμό για αυτά που θα ήθελαν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης. Οι γονείς τους συζητούσαν δυνατά μεταξύ τους, αγνοώντας εντελώς τις φωνές των παιδιών τους. Και κάπου εκεί μέσα υπήρχε και η Τζόσι, φορώντας τις Χριστουγεννιάτικες πυτζάμες της και κρατώντας σφιχτά στα χεράκια της τον μικρό Ιησού. Κάθονταν στην ουρά ήσυχα και περίμενε να έρθει η σειρά της.

Έσκυψα και τη ρώτησα τι θα ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη. Μου είπε τίποτα. Ήθελε εκείνη να του δώσει δώρο, τον μικρό Ιησού. Όταν την ρώτησα γιατί, μου είπε: «Για να του υπενθυμίσω γιατί μας δίνει δώρα τα Χριστούγεννα και να του πω ευχαριστώ». Η καρδιά μου έλιωσε…»

«Όταν πλησιάσαμε περισσότερο, πρόσεξα καλύτερα τον Άγιο Βασίλη. Φαίνονταν κουρασμένος, ταλαιπωρημένος και από τις κινήσεις αλλά και από τις εκφράσεις του προσώπου του κατάλαβα ότι πρέπει να πονούσε τρομερά η μέση του. Ήταν όμως πολύ ευγενικός με τα παιδιά. Κάθονταν με το καθένα περίπου 15 λεπτά, μιλούσε μαζί του και έβγαιναν φωτογραφίες.

Όταν ήρθε η σειρά της Τζόσι, περπάτησε προς το μέρος του και του έδειξε τον μικρό Ιησού. Στη συνέχεια του είπε ότι δεν ήρθε να ζητήσει κάτι, και ότι θέλει να τον ευχαριστήσει. Του είπε ότι είναι ωραίο που δίνει στα παιδιά δώρα για τα γενέθλια του Ιησού και ότι ο μικρός Ιησούς που κρατούσε, ήταν το δώρο της για αυτόν. Για να θυμάται πάντα γιατί το κάνει. Ο άνθρωπος άρχισε να κλαίει. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη, αλλά πρόσεξα το πρόσωπο του που έγινε κατακόκκινο αλλά και το μανίκι του που το έφερνε συνέχεια στα μάτια του.

Και τότε συνέβη … «
Όταν όλα τα παιδιά ζητούσαν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, αυτό το κoρίτσι έκανε κάτι διαφορετικό

«Η Τζόσι άρχισε να τραγουδάει στον Άγιο Βασίλη. Τραγούδησε το «Ρούντολφ το ελαφάκι» και ο Άγιος Βασίλης χτυπούσε ρυθμικά το χέρι του στο πόδι του και την άκουγε χαμογελαστός. Στη συνέχεια, ήταν ο Άγιος Βασίλης που τραγούδησε στη Τζόσι! Της τραγούδησε το «Άγια Νύχτα», και είχε μια υπέροχη φωνή!

Όταν τελείωσε, η Τζόσι έδωσε μια σφιχτή αγκαλιά στον Άγιο Βασίλη και προχώρησε προς το μέρος μου την ώρα που ο φωτογράφος δίπλα μου έλεγε: «Αυτό ήταν το πιο φοβερό πράγμα που έχω δει ποτέ μου».

Τα άλλα παιδιά και οι γονείς τους απλά με κοίταζαν. Δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε συμβεί. Είχαν δει απλά ένα μικρό κoρίτσι να μιλάει με τον Άγιο Βασίλη και τη τρελή μαμά της δίπλα στον φωτογράφο να έχει πλαντάξει στο κλάμα.

Αλλά είναι καλύτερα που δεν είδαν. Ήταν μια όμορφη στιγμή που νιώθω ευλογημένη που την έζησα. Είμαι σίγουρη ότι και αυτός ο άνθρωπος κάτω από τα ρούχα του Άγιου Βασίλη θα νιώθει το ίδιο. Ήταν κουρασμένος και πονούσε. Δεν έχω ιδέα αν ντύθηκε Άγιος Βασίλης γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα ή γιατί απλά του άρεσε να βλέπει τα παιδιά χαρούμενα. Δεν ξέρω αν έχει οικογένεια ή αν είναι μόνος. Και δεν χρειάζεται να ξέρω γιατί σήμερα ένα μικρό κoριτσάκι τον έκανε για λίγο ευτυχισμένο.

Η Τζόσι έδωσε στον Άγιο Βασίλη ένα δώρο σήμερα».

 


ΠΗΓΗ: www.dinfo.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika

Διασώστης του ΕΚΑΒ παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο εν ώρα καθήκοντος

Efi Nika