Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η οργισμένη απάντηση του πατέρα της 14χρονης στον Πολάκη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η οργισμένη απάντηση του πατέρα της 14χρονης στον Πολάκη

Ο πατέρας της μικρής Ιωάννας που χάθηκε άδικα από περιτονίτιδα σε νοσοκομείο της Λαμίας, απαντά οργισμένα στον Υπουργό Πολάκη μέσω του STAR και του Γιάννη Σωτηρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε θερμό επεισόδιο με τους δημοσιογράφους, σε εκδήλωση εγκαινίων στον Ερυθρό Σταυρό, όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες για τον θάνατο δύο παιδιών που έχουν χάσει τη ζωή τους από περιτονίτιδα. Το επεισόδιο μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, και δημοσιογράφων, σημειώθηκε με αφορμή την αποκάλυψη για τα πλαστά πτυχία του διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.

Με τις κάμερες να «γράφουν», κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ενώ έκανε λόγο για «τσόλια». «Λιβανίζετε αυτούς που μας καταστρέψατε ενώ δεν προβάλετε όσα έχουμε κάνει αυτά τα δύο χρόνια», ανέφερε.

«Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω», κατέληξε, αναφερόμενος όπως είπε όχι στους δημοσιογράφους αλλά «στα αφεντικά σας».

Η οργισμένη απάντηση του πατέρα της 14χρονης

«Θεωρώ ότι πρέπει να μπει μπροστάρης ο υπουργός στο να ξεκαθαρίσουν αυτές οι υποθέσεις και να μη δολοφονούνται παιδάκια εν έτει 2019. Αντί γι’ αυτό κάνει δηλώσεις απαράδεκτες και επιτίθεται σε δημοσιογράφους που θέλουν το θέμα να μη χαθεί» είπε ο πατέρας της Ιωάννας στο STAR και πρόσθεσε:

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλει το θέμα να θαφτεί και να μη λογοδοτήσουν οι συνάδελφοί του γιατροί. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θέλει τέτοιο πράγμα».

 

Ο Διοικητής με τα 4 πλαστά πτυχία: Κι άλλες καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ για πλαστογραφήσεις και δωροδοκίες.

«Υπουργική ομπρέλα προστασίας» από το 2016 για τον Δημήτρη Μπούτο, διοικητή του Κρατικού Νικαίας μέχρι πρότινος – Εκκωφαντική σιωπή του υπουργείου Υγείας, «άφαντος» και ο Πολάκης από το facebook – Ερώτηση 11 βουλευτών της ΝΔ στη Βουλή.

Σε προκλητικά χαμηλούς τόνους συνεχίζει να κρατά η κυβέρνηση την υπόθεση Μπούτου με τον συνήθως λαλίστατο αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, (του οποίου φαίνεται να είναι προσωπική επιλογή ο δοικητής με τα πλαστά πτυχία), να είναι εξαφανισμένος από τα… αγαπημένα του social media.

Oπως έχει αποκαλύψει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ο (τέως) διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας Δημήτρης Μπούτος παρουσίαζε τέσσερις πλαστούς τίτλους σπουδών στο βιογραφικό του ως διοικητής και στον υπηρεσιακό του φάκελο ως διοικητικός υπάλληλος στο Θριάσιο νοσοκομείο. Η αποκάλυψη του ΘΕΜΑτος έφτασε σήμερα και στη Βουλή με την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσαν 11 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σχετικά με τα 4 πλαστά πτυχία του πρώην διοικητή του κρατικού νοσοκομείου Νικαίας Δημήτρη Μπούτου.

Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο της ερώτησης:

«Η περίπτωση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας φοβούμαστε ότι όχι μόνο δεν είναι η μοναδική στην δημόσια διοίκηση, αλλά ότι αποτελεί δυστυχώς την κορυφή του παγόβουνου. Σύμφωνα με πλειάδα δημοσιευμάτων τα οποία επικαλούνται πόρισμα του Σώµατος Επιθεωρητών Ελεγκτών ∆ηµόσιας ∆ιοίκησης (ΣΕΕ∆∆) του υπουργείου ∆ικαιοσύνης, ο εν λόγω εκλεκτός της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας δεν διέθετε στον ατομικό του φάκελο τίτλους σπουδών και δεν τους προσκόμισε ούτε όταν του ζητήθηκαν από το ΣΕΕΔΔ, τον Νοέμβριο του 2018 (πρόκειται για: πράξη ισοτιμίας διδακτορικού της αλλοδαπής, μεταπτυχιακού Οικονομικών Επιστημών, πτυχίου Μαθηματικών και πτυχίου Φιλοσοφίας). Προτίμησε, όπως φαίνεται, να καταθέσει διακριτικά αίτηση παραίτησης προς τον προϊστάμενό του Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας η οποία έγινε εξίσου διακριτικά αποδεκτή με υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε στις 31/12/2018»

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «8ο Θαύμα του κόσμου»: Ο μυστηριώδης ναός του Αγίου Γεωργίου που κανείς δεν ξέρει πως χτίστηκε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika