Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

Όπως τις παλιές καλές εποχές: Αυτό είναι το πιο φθηνό σουβλατζίδικο της Ελλάδας – Τρως σαν βασιλιάς με 2,20€ – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι συνεχείς αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων και των ειδών που χρησιμοποιούμε καθημερινά, αποτελούν την νέα πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας.

Σουβλάκι μόνο για τους πλούσιους:

Πράγματι, οι καταναλωτές έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν ορισμένες από τις αγαπημένες τους συνήθειες και απολαύσεις, όπως, για παράδειγμα, το σουβλάκι, καθώς οι τιμές του έχουν αυξηθεί σημαντικά.

 

Κατά συνέπεια, ενώ παλαιότερα με 4 ευρώ κάποιος μπορούσε να απολαύσει δύο τυλιχτά, πλέον, με το ίδιο ποσό, μπορεί να αγοράσει μόνο ένα!

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά  αναφέρει ένας επιχειρηματίας: «Προ του πολέμου ήταν 2,50 – 2,60 ευρώ το σουβλάκι στο δικό μου ψητοπωλείο. Αυτή τη στιγμή έχει 3 ευρώ για την παραλαβή από το κατάστημα, 3,30 για ντελίβερι.

Είναι μια αναμενόμενη αύξηση. Προσπαθούσε να κρατήσουμε εκεί την τιμή, νομίζω πως θα αργήσει να πάει παραπάνω. Δεν υπάρχει μείωση της πελατείας, υπάρχει μείωση στην κατανάλωση. Ο λόγος είναι πως αδυνατεί ο κόσμος να αγοράσει 2 τυλιχτά με γύρο. Αγοράζει ένα σουβλάκι και ένα καλαμάκι. Και εμείς προσπαθούσε να προσαρμοστούμε σε αυτό»

Το πιο φθηνό σουβλατζίδικο της Ελλάδας:

Παρότι οι τιμές του σουβλακιού έχουν αυξηθεί αρκετά, υπάρχει ένα σουβλατζίδικο που διατηρεί τις χαμηλές τιμές, ενδεχομένως αποτελώντας την πιο οικονομική επιλογή στην Ελλάδα. Πρόκειται για το σουβλατζίδικο «Βόλβη» στην Αθήνα, το οποίο διακρίνεται για τις προσιτές τιμές που διατηρεί.

Αυτό το σουβλατζίδικο φαίνεται να προσφέρει μια οικονομική λύση στους λάτρεις του σουβλακιού, διατηρώντας παράλληλα το υψηλό επίπεδο ποιότητας και γεύσης που αναζητούν οι καταναλωτές!

Οι τιμές στον τιμοκατάλογο:

Πίτα με σουβλάκι: 2,20 ευρώ

Πίτα με δυο σουβλάκια: 3.30 ευρώ

Πίτα με δυο σουτζουκάκια: 2.20 ευρώ

Πίτα με τέσσερα σουτζουκάκια: 3,20 ευρώ

Μερίδα με δέκα σουβλάκια: 6.50 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika

Αν μπορείς να πεις αυτές τις 5 φράσεις με αυτοπεποίθηση, έχεις βρει το νόημα της ευτυχίας

Efi Nika

Μην βάζετε την κάρτα σας, σας τρώνε λεφτά: Τεράστια απάτη με 800.000 θύματα που ψώνισαν από γνωστό κινέζικο eshop

Efi Nika