Newsitamea.gr
AMEA news NEWS FEED ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ομογενής που έμεινε παράλυτη από την μέση και κάτω δεν τα παρατάει στην ζωή της!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ομογενής που έμεινε παράλυτη από την μέση και κάτω δεν τα παρατάει στην ζωή της.

ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ. Ενα ατύχημα με την μηχανή της τον προηγούμενο μήνα στάθηκε η αιτία να μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω η Ελληνοαυστραλή, Χριστίνα Βυθούλκα (Christina Vithoulkas). Ωστόσο, αυτό δεν είναι ικανό για να της στερήσει την αγάπη της για τη ζωή, με την 23χρονη να δηλώνει πως επιθυμεί να απολαμβάνει την κάθε στιγμή της ημέρας.

Η Χριστίνα Βυθούλκα, η οποία συμμετείχε σε αγώνες ελεύθερου στυλ, ζει στην Τονγκάλα της Βόρειας Βικτώριας και θυμάται το ατύχημά της μιλώντας στο αυστραλιανό δίκτυο «ABC». «Οταν χτύπησα τη ράμπα κατάλαβα πως δεν το είχα κάνει με μεγάλη ταχύτητα και συνειδητοποίησα πως η προσγείωση θα είναι πολύ δύσκολη».

Προσγειώθηκε με το κεφάλι δίπλα στο μηχανάκι της, με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τον κορμό της. Η ομογενής έσπασε τα πλευρά της, κατέστρεψε την σπλήνα της, τρύπησε τους πνεύμονες και έμεινε παραπληγική.

Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι να ρωτάει τους γιατρούς στο «Royal Adelaide Hospital» αν θα μπορέσει να περπατήσει ξανά. «Είπαν όχι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα», ανέφερε.

Αλλά η νεαρή είπε πως δεν ετίθετο ζήτημα αν θα χάσει την ελπίδα της για τη ζωή. «Μπορούσα να ζήσω με αυτό», δήλωσε. «Η δεύτερη ερώτηση που έκανα ήταν αν θα ήμουν σε θέση να κάνω παιδιά. Αν αυτό δεν γινόταν θα με κατέστρεφε. Αλλά είπαν ‘ναι, μπορείς’. Πραγματικά ανακουφίστηκα».

Η Βυθούλκα ήταν προσφάτως αρραβωνιασμένη με τον αγαπημένο της, τον Τζέιμς Γουάιλντ. Το ζευγάρι αρνείται πεισματικά να βυθιστεί στη μιζέρια και την απογοήτευση. Αντ’ αυτού, προτιμά να κοιτά τα θετικά σημεία της ζωής.

«Η ρήση μου είναι πως δεν πρέπει ποτέ να ξοδέψω ούτε ένα λεπτό οποιασδήποτε ημέρας σκεπτόμενη αρνητικά. Είναι απλά χάσιμο χρόνου», τόνισε εμφατικά η ομογενής, η οποία δηλώνει έτοιμη να οδηγήσει και πάλι τη μηχανή της.

ΠΗΓΗ: www.ekirikas.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika