ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οικογενειακό δράμα πίσω από την εγκατάλειψη των δύο νηπίων!!!

Δύο μικρά παιδιά, τα οποία είναι αδερφάκια, βρέθηκανεγκαταλελειμμένα έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα αγόρι ηλικίας 3,5 ετών και ένα κορίτσι 1,5 έτους.

Η 32χρονη μητέρα των παιδιών, κατάγεται από τη Σερβία και κρατείται στις φυλακές Θήβας και ο πατέρας, επίσης από τη Σερβία, στις φυλακές Διαβατών.

Την επιμέλεια των δύο ανηλίκων είχε η 25χρονη αδελφή της μητέρας, η οποία συνελήφθη και θα οδηγηθεί την Τετάρτη στον εισαγγελέα για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Loading...

Η θεία φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «δυστυχώς, είμαι άπορη και δεν έχω εισοδήματα για να αναθρέψω τα παιδιά. Σκέφτηκα να τα αφήσω στην εκκλησία για να τα φροντίσει»…

loading...

Τα παιδιά μεταφερθήκαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Γεννηματάς, ενώ ειδοποιήθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού»,  το οποίο είχε γράψει στη σελίδα του στο Facebook:

«Συμβαίνει τώρα: Επιτόπια παρέμβαση για 2 αδερφάκια 1,5 και 4 ετών!

Μόλις ενημερωθήκαμε από την Εισαγγελία Ανηλίκων για την περίπτωση 2 παιδιών, 1,5 και 4 ετών, τα οποία εγκαταλείφθηκαν έξω από εκκλησία από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Μονάδα άμεσης επέμβασης του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με κοινωνική λειτουργό μεταβαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου βρίσκονται τα παιδιά προκειμένου να μεταφερθούν σε παιδιατρική κλινική νοσοκομείου.

‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’ με το εξειδικευμένο προσωπικό του θα είναι δίπλα στα παιδιά για οτιδήποτε χρειαστούν παρέχοντάς τους την ασφάλεια και τη φροντίδα που χρειάζονται».

 


 

madata.gr

loading...