Newsitamea.gr
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

“Οι κύκλοι πρέπει να σφραγίζουν. Όχι μόνο να κλείνουν. “

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι κύκλοι έγιναν για να κλείνουν.

Κανένας άνθρωπος δεν έζησε καλά μένοντας μέσα σε αυτούς. Κανένας δεν πέρασε όμορφα επειδή πεισματικά, εγκαταστάθηκε σε μια έξοδο κινδύνου χωρίς να ξέρει εάν πρέπει να μπει ή να βγει. Δεν θα αναγνωριστεί η αξία και η αγάπη σου όσο και να μένεις σαν το πιστό σκυλί δίπλα σε κάποιον, εάν δεν έγινε μέχρι τώρα. Κόψε κάθε επαφή και αλυσίδα και φύγε. Τίναξε από μέσα σου τις λύπες και από πάνω σου τις λάσπες που έχεις σαν λεκέ και προχώρησε.

Η ζωή σου είναι αλλού. Δεν σε πονάει κανένας για λίγο ή για να σε δοκιμάσει. Σε πονάει γιατί δεν σε αγαπάει. Δεν θα επιστρέψει να σου πει συγγνώμη, εκεί θα βρίσκεσαι πάντα να περιμένεις την αναγνώριση του, εντωμεταξύ η ζωή σου θα περνάει ανεπιστρεπτί.

Δώσε στον εαυτό σου την χαρά να ελευθερωθεί και να χαρεί, μην τον αλυσοδένεις άθελά του σε ένα παρελθόν που σε πόνεσε, σε μια σχέση που σε πλήγωσε, σε έναν άνθρωπο που σε πρόδωσε καθολικά.

Μην ταΐζεις ψεύτικες ελπίδες στον κόρφο σου. Κανένας δεν θα γυρίσει πίσω να σε δικαιώσει, ακόμα και εάν αυτό γίνει θα είναι τόσο αργά που δεν θα έχει καμία σημασία.

Πάνω στα χαλάσματα της ζωής σου τι να το κάνεις το δίκιο σου;

Άλλαξε τα όλα και προχώρησε. Μόνο τα βήματα σου να μετράς όχι το παρελθόν. Ότι έγινε πέρασε, άφησε το δεν σου προσφέρει τίποτα να περιμένεις να δικαστείς για ακόμα μια φορά, για ένα έγκλημα, ενώ έχεις ήδη εκτίσει την ποινή σου.

Οι κύκλοι πρέπει να σφραγίζουν. Όχι μόνο να κλείνουν. Και πάνω εκεί να σχεδιάζεις καινούργιους.

Μπέττυ Κούτσιου  – “Οι κύκλοι πρέπει να σφραγίζουν. Όχι μόνο να κλείνουν. ”

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν το φαγητό δεν αρέσει στο παιδί σας, του φτιάχνετε «το αγαπημένο του»;

Efi Nika

5 φράσεις που οι επιτυχημένοι άνθρωποι δεν λένε ποτέ στον εαυτό τους

Efi Nika

Οφείλουμε να μεγαλώσουμε αγόρια που θα σέβονται και θα εκτιμούν τις γυναίκες

Efi Nika