Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Οι γονείς μου δεν μου επέτρεπαν να έχω σχέση πριν τα 16 – Έμεινα έγκυος στα 15 και τώρα που είμαι 34 έχω 12 παιδιά» – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η Britni Church δεν επιτρεπόταν να βγαίνει ραντεβού μέχρι την ηλικία των 16 ετών στο «αυστηρό χριστιανικό της σπίτι». Αλλά η ίδια, κατέληξε να μείνει έγκυος στα 15 της.

Το κορίτσι παντρεύτηκε και γέννησε λίγο μετά τα 16α γενέθλιά της. Τώρα, στα 34 της χρόνια, είναι μητέρα 12 παιδιών. Σε μια σειρά στο TikTok που συγκεντρώνει εκατομμύρια προβολές, η Church περιγράφει πώς προέκυψε η ασυνήθιστη κατάστασή της, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην της, ο οποίος ήταν 17 ετών τότε, έδειξε ενδιαφέρον γι’ αυτήν μια μέρα του 2002.

Η μητέρα από το Κάνσας αναφέρει ότι προσπάθησε να εγκαταλείψει τον πρώην πλέον σύζυγό της αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους, που διήρκησε 6 χρόνια, και ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, ήταν γεμάτος από χρήση ναρκωτικών και «κακοποίηση».

Εκείνη την εποχή, ήταν αποφασισμένη να κάνει τον γάμο τους να λειτουργήσει, φοβούμενη την ιδέα του να είναι ανύπαντρη μητέρα τριών παιδιών σε ηλικία μόλις 18 ετών. «Ήθελα τα παιδιά μας να έχουν μια “κανονική” ζωή», παραδέχτηκε σε ένα βίντεο. Αλλά αφού καλωσόρισαν το πέμπτο τους παιδί, η Church παράτησε τις προσπάθειές της οριστικά το 2010.

@ourlargefamilylife

Theres so much. Im trying to condense it down. #mystory #teenmom #largefamily #bigfamily

♬ original sound – Britni Church

Μετά το διαζύγιο, έμεινε έγκυος στο έκτο της παιδί, πριν γνωρίσει τον νυν σύζυγό της, Chris, το 2014. Το ζευγάρι απέκτησε έξι παιδιά μαζί, μεταξύ των οποίων και τρίδυμα αγόρια. Μέχρι τα 32 της χρόνια, ήταν μητέρα 12 παιδιών.

«Παντρευτήκαμε και κάναμε το πρώτο μας παιδί μέσα στον πρώτο χρόνο που γνωριστήκαμε», θυμάται σε ένα απόσπασμα. Αλλά διαβεβαίωσε τους θεατές των βίντεό της ότι είναι «100% σίγουρη ότι έχουμε τελειώσει» με τα παιδιά.

Φυσικά, οι 1,8 εκατομμύρια followers της είχαν πολλές απορίες. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν έπαιρνε αντισύλληψη ή αν αναγκάστηκε να παντρευτεί τόσο νέα. Η Church εξήγησε ότι ανησυχούσε πως ο πρώην σύζυγός της θα ήταν ανήσυχος αν έπαιρνε αντισυλληπτικά. «Δεν ήταν κάτι για το οποίο θα μπορούσα να μιλήσω», παραδέχτηκε.

Αλλά ορκίζεται ότι δεν μετανιώνει για κανένα από τα αγαπημένα της παιδιά – Crizman, Jordan, Caleb, Jace, Cadence, Jesalyn, Silas, Christopher Jr., Oliver, Asher, Abel και Rowyn – πιστεύοντας ότι «υπάρχει λόγος που βρίσκονται εδώ».

@ourlargefamilylife

Replying to @Lily Im still trying to figure out alot of these things myself. Like i said, i feel like im just now in a place where i can process and not have anxiety ❤️

♬ original sound – Britni Church

 

Στο TikTok, πολλοί followers την επαίνεσαν που μοιράστηκε την ιστορία της. «Ήσουν και θα είσαι πάντα μια όμορφη γυναίκα και μητέρα. Τα παιδιά σου είναι ευλογίες και τα μεγαλώνεις για να γίνουν σπουδαίοι άνθρωποι», είπε ένας. «Το ότι μιλάς γι’ αυτό δίνει ελπίδα στους άλλους», ανέφερε ένας άλλος.

Η Church είχε δηλώσει στο παρελθόν, σύμφωνα με το nypost.com, ότι η οικογένειά της είναι «φυσιολογική» παρά το μέγεθός της και τα «βλέμματα» των αγνώστων. «Μου αρέσει να έχω μια μεγάλη οικογένεια. Υπάρχει πάντα κάποιος να μιλήσω», είπε.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika

Έμεινε άφραγκος επίτηδες: Εκατομμυριούχος παραχώρησε όλη την περιουσία του για να αποδείξει 1 και μόνο πράγμα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika