Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Οι αντάρτες του νέου ωραρίου στα μπαρ – Πάρτι σε παραλίες και πλατείες μέχρι το πρωί και…καμπάνες-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Οι περισσότεροι τήρησαν τα νέα μέτρα και έδειξαν συμμόρφωση, όμως υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι έκαναν… αντάρτικο.

Τέθηκε από το βράδυ της Τρίτης 11 Αυγούστου σε ισχύ, το νέο μέτρο περιορισμού του ωραρίου σε καταστήματα υγεινομικού ενδιαφέροντος, σε ορισμένες περιοχές της χώρας, με σκοπό τον περιορισμό διασποράς του κορονοϊού.

Οι περισσότεροι τήρησαν τα μέτρα και έδειξαν συμμόρφωση, όμως υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι έκαναν… αντάρτικο, είτε κρατώντας ανοιχτά τα καταστήματα και μετά τις 12 το βράδυ, είτε μένοντας σε πλατείες και κάνοντας “πάρτι” συνωστισμού.

Καβάλα: Άδειασαν τα μπαρ, αλλά γέμισαν οι πλατείες

Στην πόλη της Καβάλας, μπορεί οι καταστηματάρχες να τήρησαν χθες το βράδυ στην πλειοψηφία τους… σχολαστικά το νέο ωράριο και να κατέβασαν τα ρολά σε εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και ταβέρνες στις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν γύρισε στα σπίτια του. Όταν το ρολόι έδειξε 12, οι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και συνέχισαν τη βραδιά, χωρίς, ωστόσο, να συνωστίζονται. Παρέες κάθε ηλικίας γέμισαν τα παγκάκια και τους πεζόδρομους, πίνωντας μπίρες και ποτά.

Ζάκυνθος: Δεκάδες τουρίστες στην παραλία

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα νησιά που επιλέγουν πά ρπολλοί τουρίστες την καλοκαιρινή περίοδο. Μόλις τα μπαρ και τα κλαμπ του νησιού έκλεισαν, δεκάδες νεαροί ξεχύθηκαν στην παραλία, προκαλώντας συνωστισμό. Άνδρες και γυναίκες στην περιοχή του Λαγανά, συνέχισαν να διασκεδάζουν και να πίνουν μέχρι το πρωί, όπως φαίνεται και από το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.

Έπεσαν οι πρώτες… “καμπάνες” των 10.000 ευρώ

Πέραν από τους καταναλωτές, οι οποίοι δεν συμμορφώθηκαν με το νέο μέτρο, υήρχαν και καταστηματάρχες που δεν το τήρησαν, καθώς δεν έκλεισαν τα μαγαζιά τους όταν το ρολόι έδειξε μεσάνυχτα.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά, λίγα λεπτά πριν τις 12 και την ώρα που οι επιχειρήσεις εστίασης και άδειαζαν από πελάτες, στους δρόμους έβγαιναν περιπολίες αστυνομικών για να ελέγξουν την εφαρμογή του μέτρου. Περίπου μία ώρα μετά, σε δρόμο στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε επιχείρηση μπαρ να είναι σε πλήρη λειτουργία και να σερβίρει σε πελάτες ενώ το ρολόι έδειχνε 1:00 πμ.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και στο μπαρ επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Επίσης, στο νησί της Ρόδου, σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί, βρέθηκε μπαρ να είναι ανοιχτό στις 00:20 μετά τα μεσάνυχτα. Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί και εκεί το αυστηρό πρόστιμο των 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για τρεις ημέρες.

Kavala_Neoi_Koronoios_12082020Καβάλα Μέτρα

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika