Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο ρατσισμός και ο εκφοβισμός πρέπει να μπει στη θέση του! Ένα μήνυμα που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

put-racism-in-the-right-place

Ο ρατσισμός και ο εκφοβισμός πρέπει να μπει στη θέση του! Ένα μήνυμα που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά!-ΒΙΝΤΕΟ

Ο γραπτός λόγος έχει μεγάλη δύναμη αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι η εικόνα και μάλιστα ένα βίντεο, μπορεί να υπερισχύσει μερικές φορές! Ειδικά όταν ένα βίντεο τόσο μικρής διάρκειας, στέλνει ένα τόσο μεγάλο μήνυμα για το ρατσισμό.

Μπορεί το συγκεκριμένο βίντεο να αναφέρεται στους έγχρωμους συμπολίτες αυτού του πλανήτη, όμως όσοι έχουν βιώσει οποιασδήποτε μορφής ρατσισμό, είμαι σίγουρος πως μπορούν να το επεκτείνουν και σε άλλες καταστάσεις. Τα άτομα με αναπηρία, οι ηλικιωμένοι, οι άνθρωποι διαφορετικού χρώματος και φυλής, οι παχύσαρκοι, οι ομοφυλόφιλοι, οι μετανάστες κ.α.

Πολλές και διαφορετικές εθνότητες και περιπτώσεις ανθρώπων, που κάποιοι στάθηκαν απέναντι τους, γιατί ένιωθαν ανώτεροι. Ανώτεροι γιατί έτυχε να γεννηθούν φυσιολογικοί, όπως οι ίδιοι θεωρούν. Γιατί εγώ προσωπικά, ένα ρατσιστή, μόνο φυσιολογικό άνθρωπο δε μπορώ να τον κατονομάσω!

Την επομένη φορά που θα είστε μάρτυρες ενός ρατσιστικού επεισοδίου δίπλα σας, μη μείνετε αμέτοχοι, αντιδράστε και διεκδικήστε! Μη ξεχνάτε ότι αύριο μπορεί να είστε εσείς θύμα εκφοβισμού…

[youtube id=”SOD8h2cEUIg” width=”620″ height=”360″]

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: Youtube

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Νέα Τραγωδία Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε πεζή μόλις πριν λίγο

Efi Nika

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου»: Τι γιορτάζουμε την Μεγάλη Πέμπτη, ο Μυστικός Δείπνος και η προδοσία του Ιούδα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika