Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να “αγωνίζεται”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να “αγωνίζεται”

«Ο Μίκαελ αγωνίζεται ακόμη». Αυτό δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Ferrari F1, Ζαν Τοντ για τον πρώην πρωταθλητή του αγωνίσματος, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 εντάχθηκε στο Hall of Fame και στη σχετική τελετή εκ μέρους βρέθηκε η επί σειρά ετών μάνατζέρ του και υπεύθυνη Τύπου, Σαμπίν Κεμ. Η Γερμανίδα εκπροσωπεί όλη την οικογένεια από το ατύχημα του Σουμάχερ τον Δεκέμβριο του 2013 ενώ παράλληλα, βρίσκεται στο πλευρό του γιου του, Mick, που αγωνίζεται στην ευρωπαϊκή Formula 3.

Ο Τοντ λοιπόν, που ήταν επικεφαλής της Ferrari στα χρόνια αυτοκρατορίας της ιταλικής ομάδας όταν ρόλο ηγέτη είχε ο Schumi, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πιο επιτυχημένου οδηγού όλων των εποχών αλλά και στην οικογένειά του με την οποία έχει ισχυρούς δεσμούς.

«Μας λείπει ο Μίκαελ. Είναι όμως εδώ, μάχεται ακόμα. Χαίρομαι που έχουμε εδώ τη Σαμπίν, θα ήθελα να είναι και ο Mick αλλά έχει δοκιμές στην Ισπανία ενώ η Κορίν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η μάχη συνεχίζεται. Ο Μίκαελ είναι ξεχωριστός, ξεχωριστός για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεχωριστός για μένα», είπε ο Τοντ.

Με τον υιό και τη σύζυγο απόντες, στη σκηνή εκ μέρους των Schumacher ανέβηκε η Κεμ. Με τη σειρά της, αυτή είπε απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους: «Όλοι ξέρουμε πως ο Μίκαελ θα έπρεπε να είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως θα το ήθελε. Πάντα ένιωθε σεβασμό για όλους και θα ένιωθε περήφανος αν ήταν εδώ. Αυτό που τον έκανα τόσο ξεχωριστό, τόσο επιτυχημένο, ήταν η αγάπη του για το σπορ. Κι αυτή τον συνδέει με όλους εσάς».

Ο Σουμάχερ εξακολουθεί να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε υπέρ-σύγχρονο ιατρικό κέντρο, όπου δίνει τη μεγάλη μάχη της ανάκαμψης από εκείνο το σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

etypos , madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Σάρωσε η χώρα μας: Το Ελληνικό φαγητό που βγήκε πρώτο παγκοσμίως – Τρεις θέσεις ακόμα ανήκουν στην Ελλάδα

Efi Nika

Πολλές χιλιάδες ευρώ ακόμη και σήμερα: Τόσο αξίζουν πραγματικά τα 30 αργύρια που πήρε ο Ιούδας για την προδοσία

Efi Nika