Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προϊόν με σαλμονέλα από τα ράφια: Δείτε ποιο είναι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) γνωστοποιεί την απόφασή του να ανακαλέσει ένα προϊόν από την αγορά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ, η ανάκληση αποφασίστηκε επειδή διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. σε δείγμα που ελέγχθηκε.

Πρόκειται για το προϊόν «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΤΨ» με αριθμό παρτίδας 2024230221, ημερομηνία παραγωγής/κατάψυξης 23/02/21 και ημερομηνία ανάλωσης 23/02/23, που παράγεται και διακινείται από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν να μην το καταναλώσουν!

ΕΦΕΤ

Φωτογραφία από το προϊόν που ανκλήθηκε, επειδή εντοπίστηκε σαλμονέλα

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΤΨ

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων» έτους 2021, προέβη σε δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος κρέατος από κρέας πουλερικών.

Με την εμπορική ονομασία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΤΨ» με αριθμό παρτίδας 2024230221, ημερομηνία παραγωγής/κατάψυξης 23/02/21 και ημερομηνία ανάλωσης 23/02/23, που παράγεται και διακινείται από την επιχείρηση ΓΟΓΓΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία Salmonella spp. στο ανωτέρω δείγμα. 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν (η απεικόνισητου οποίου φαίνεται κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φορούσε ταμπόν και κόντεψε να πεθάνει: Ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια 24χρονης κοπέλας, έπαθε το χειρότερο

Efi Nika

Οι πρατηριούχοι δεν θέλουν να το ξέρεις: Η αιτία που πρέπει να βάζεις βενζίνη μόνο τη Δευτέρα

Efi Nika

Μου αρέσει πολύ, αλλά μου ζήτησε για πρώτο ραντεβού να πάμε σε εσπερινό – Τι λέτε να κάνω;

Efi Nika