Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο άντρας μου με απάτησε με τη μαμά μου ενώ γεννούσα το παιδί του και με έδιωξαν απ’το σπίτι για να μείνουν μαζί – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Αυτή είναι η ιστορία για το πώς έμαθα ότι ο σύζυγός μου και η μαμά μου είχαν σχέση», αποκάλυψε με ένα βίντεο στο TikTok η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Laci Jane, από την Ινδιανάπολη. Το βίντεό της είδαν πάνω από 2,7 εκατομμύρια θεατές του TikTok.

Η γυναίκα εξήγησε ότι η κατακριτέα σχέση μεταξύ του άνδρα της και της μαμάς της συνέβη πριν από 14 χρόνια, λίγο αφότου είχε γεννήσει την κόρη της και αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας.

«Η μαμά μου έμενε μαζί μας, έμενε κάτω στο υπόγειο. Αλλά ύστερα από αρκετούς μήνες, κατέληξε να νοικιάσει ένα σπίτι που ήταν ένα τετράγωνο μακριά από εμάς… Kαι ο σύζυγός μου και η ίδια συνεργάστηκαν» περιγράφει.

Παραδέχτηκε ότι ήταν «καχύποπτη» για τη σχέση που είχαν αναπτύξει πεθερά και γαμπρός. Οι αυξανόμενες ανησυχίες πυροδοτήθηκαν από έναν άγριο καβγά με τον σύζυγό της – τον οποίο η Τζέιν επέλεξε να μην κατονομάσει για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά τον καβγά. Εκείνος μετακόμισε στο ενοικιαζόμενο ακίνητο της μητέρας της Jane και η μαμά της μετακόμισε στο σπίτι της κόρης της για να φροντίζουν και το νεογέννητο μωρό.

«Όσο ζούσε μαζί μου, αρχίσαμε να πλησιάζουμε η μία την άλλη. Άρχισε να μου λέει για όλες αυτές τις φορές που με απατούσε με όλες αυτές τις διαφορετικές γυναίκες. Και με έβαλε να υποσχεθώ ότι δεν θα του πω ότι το έμαθα από εκείνη», πρόσθεσε η προδομένη γυναίκα, η οποία αρχικά συμφώνησε για να προστατεύσει τη μητέρα της εν μέσω του χάους που είχε προκαλέσει το διαζύγιο στη ζωή της.

Ωστόσο, τελικά ήταν πολύ εξοργισμένη από την αποκάλυψη για τις συνεχιζόμενες απιστίες του εν διαστάσει συζύγου της για να την κρατήσει κρυφή.

«Μπήκα στο αυτοκίνητό μου, έφυγα με ταχύτητα και πήγα να τον αντιμετωπίσω», αναφέρει.

@laci_jane

Part 1/2 of how i found out #daughtersofnarcissiticmothers #narcissticmother #cheaters #affair #motherwounds #motherwoundhealing #covertnarcissist #betrayaltrauma #betrayaltraumarecovery

♬ original sound – Laci Jane 💕

«Του είπα, «Γεια, η μαμά μου, μου αποκάλυψε ότι με απατούσες όλο αυτό το διάστημα. Και με κοίταξε με απάθεια στα μάτια και απάντησεε «Λοιπόν, τότε γιατί δεν σου λέει τι κάναμε εκείνη κι εγώ;».

Η αναστατωμένη γυναίκα επέστρεψε αμέσως στο σπίτι για να αντιμετωπίσει τη μητέρα της. «Βγήκα από το αυτοκίνητό μου και είπα: «Θέλω να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να εξαφανιστείς από το γ@@@@ο σπίτι μου», φώναξε καθώς η μητέρα της προσποιήθηκε ότι είχε πλήρη άγνοια.

Η μητέρα της τελικά συνέχισε να κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύζυγο, αλλά αρνήθηκε ότι είχε ποτέ εμπλακεί σε σεξουαλική επαφή με τον άνδρα τη κόρης της.

Όμως, η Τζέιν, η οποία εξίσωσε την αδύναμη διαμαρτυρία της μαμάς της για αθωότητα με μια κραυγαλέα παραδοχή της ενοχής, είπε ότι η απιστία δεν ήταν η πιο σκληρή προσβολή. Αντίθετα, κρατούνταν στο σκοτάδι για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους και από τους παππούδες της.

«Όλο αυτό το διάστημα, οι παππούδες μου – που είναι οι αγαπημένοι μου, όλος μου ο κόσμος, που ήταν εκεί για μένα όλη μου τη ζωή όταν κανείς άλλος δεν ήταν – ήξεραν ότι αυτός και η μαμά μου κρατιόντουσαν τουλάχιστον από τα χέρια… και κανείς δεν μου το είπε» αποκάλυψε.

@laci_jane

Part 2/2 of how i found out, the confrontation with my mom, our relarionship, & grandparents #daughtersofnarcissiticmothers #narcissticmother #cheaters #affair #motherwounds #motherwoundhealing #covertnarcissist #betrayaltrauma #betrayaltraumarecovery

♬ original sound – Laci Jane 💕

Όμως ο εφιάλτης που ζούσε δεν τελείωσε εκεί. «Προσπάθησε να μου πάρει το σπίτι μου», είπε η ραγισμένη καρδιά. «Ως ανύπαντρη μαμά με προβλήματα υγείας, χωρίς δουλειά, χωρίς καριέρα, τίποτα».

Ευτυχώς για την γυναίκα, κάτι καλό προέκυψε από τον κακό χωρισμό της. «Ξεκίνησα ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, όπου χτίζουμε σπίτια για μαμάδες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους», είπε, πιστώνοντας την προσωπική της τραγωδία για την εμπνευσμένη φιλανθρωπική δουλειά της.

«Είναι χάρη σε αυτό που ξεκίνησαν όλα αυτά… λόγω της προδοσίας, του ότι δεν έχω σπίτι και δεν είχα κανέναν στο σύστημα υποστήριξής μου. Καταπληκτικά πράγματα μπορούν να προκύψουν από φρικτά πράγματα» κατέληξε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλάζουν τα πάντα στα κυλικεία των σχολείων: Έρχεται το νέο υγιεινό «μενού», ποιες τροφές θα περιέχει

Efi Nika

«Είμαστε όλη η οικογένεια σε σοκ»: Την κορόιδευαν τα παιδιά της γιατί αγόραζε λαχεία και κέρδισε 11.200.000 ευρώ

Efi Nika

Η ζωή είναι καλύτερη όταν τη ζεις με αληθινές φίλες

Efi Nika