Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Κίνα: ΔΕΝ είναι αυτό το νέο νοσοκομείο που χτίζεται για τον κορωναϊό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Κίνα: ΔΕΝ είναι αυτό το νέο νοσοκομείο που χτίζεται για τον κορωναϊό

Μέτα απο ειδοποίηση που εγινε από τον οργανισμό διασταύρωσης ειδήσεων Ellinika Hoaxes πως η Σελίδα Newsitamea κοινοποίησε περιεχόμενο που έχει ελεγχθεί από τον οργανισμό  ως “Ψευδές” (περιεχόμενο που κοινοποιήθηκε από τη Σελίδα μας)  , εμείς κάνανε την αλλαγη στο άρθρο με τίτλο ”Μέσα σε πέντε ημέρες χτίστηκε το πρώτο κτήριο του νοσοκομείου Χουοσινσεν (Huoshenshan) της πόλης Wuhan.”σε ”Κίνα: ΔΕΝ είναι αυτό το νέο νοσοκομείο που χτίζεται για τον κορωναϊό” – Κίνα: ΔΕΝ είναι αυτό το νέο νοσοκομείο που χτίζεται για τον κορωναϊό

Η αναθεωρημένη εκδοχή του άρθρου έγινε μετά από μερικές μέρες, (μετά από έρευνα των ελληνικών hoaxes που αποδεικνύεται πως όλες οι αναφορές στο εν λόγω άρθρο είναι ψευδείς και ΔΕΝ είναι αυτό το νέο νοσοκομείο που χτίστηκε για τον κορωναϊό. Με σκοπό την ενημερώσει προς στους αναγνώστες μας

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση!

Τα Ellinika Hoaxes αναφέρουν

Ισχυρισμός:

Μέσα σε πέντε ημέρες χτίστηκε το πρώτο κτήριο του νοσοκομείου Χουοσινσεν (Huoshenshan) της πόλης Wuhan.

Συμπέρασμα:

Το κτήριο που φαίνεται στη φωτογραφία είναι το ιατρικό κέντρο “Dabie Mountain” το οποίο άνοιξε και αναδιαμορφώθηκε εκτάκτως για να δεχθεί τους ασθενείς του κορωναϊού. Βρίσκεται στην πόλη Huanggang 75 χιλιόμετρα από την Wuhan.

Ακολουθεί αρχική έκδοση του άρθρου η οποία είναι Ψευδής και δεν ισχύει.

νοσοκομείο Χουοσενσάν

Νοσοκομείο-εξπρές: Μόλις 5 μέρες χρειάστηκαν οι Κινέζοι για να ετοιμάσουν το νοσοκομείο για το κοροναϊό-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Το νοσοκομείο Χουοσενσάν στην Κίνα που θα είναι αποκλειστικά για όσους έχουν «χτυπηθεί» από τον κοροναϊό, είναι σχεδόν έτοιμο να λειτουργήσει, ύστερα από εργασίες κατασκευής μιας εβδομάδας.

Ειδικότερα, τα έργα ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου και ήδη η κατασκευή του νοσοκομείου έχει μπει στην τελική ευθεία.

Νοσοκομείο Χουοσενσάν: Εντυπωσιακή η πρόοδος των έργων

Μάλιστα σε ένα time lapse που κυκλοφορεί στο Twitter από χθες, μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή πρόοδο που έχουν σημειώσει τα έργα.

Το εντυπωσιακό είναι οτι τα έργα για αυτό ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου και ήδη, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία είναι έτοιμο το πρώτο κτήριο.

Νοσοκομείο Χουοσενσάν: Η κατασκευή είναι προκάτ

Μπορεί αυτό να είναι με προκάτ κατασκευή και όχι χτισμένο, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει το μέγεθος του επιτεύγματος.

Νοσοκομείο Χουοσενσάν: Στις 2 Φεβρουαρίου θα παραδοθεί προς χρήση

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που το νοσοκομείο αναμένεται να παραδοθεί προς χρήστη στις 2 Φεβρουαρίου, έχοντας από 700 έως και 1000 κρεβάτια.

www.enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος με ζωολογικό κήπο που έβαψε σκυλιά ασπρόμαυρα για να μοιάζουν με αρκουδάκια πάντα, η εξοργιστική απάντηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τα 4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν συγχωρήσεις κάποιον

Efi Nika

Τpαγωδία στην Ηγουμενίτσα: Χήρα μητέρα βρήκε τον 17χρονο γιο της νεκρό στο γραφείο του δωματίου του, θρήνος για τον Κωνσταντίνο

Efi Nika