Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νοσηλεύτρια Τζωρτζίνας: Η ΜΕΘ βόλευε την Πισπιρίγκου για να πείσει τον Μάνο. Δεν άλλαζε ούτε πάνα στο παιδί της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Tις ύποπτες κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και την απάθεια προς το παιδί της περιγράφει η νοσηλεύτρια της 8χρονης Τζωρτζίνας.

«Τυπική, τυπική. Διεκπεραιωτική για 20 λεπτά με μισή ωρίτσα. Δεν άλλαξε ποτέ ένα πάμπερς στο παιδί της, δεν έκανε τίποτα, τίποτα. Όπως σας το λέω. Μία αναρρόφηση, να της δείξουμε πώς θα το ταΐζει, τίποτα!», ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Δεν πρόκειται για μία οποιαδήποτε καταγγελία, καθώς ο ρόλος της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας ήταν αρκετά σημαντικός, καθώς ως νοσηλεύτρια, έζησε από πρώτο χέρι την πολύμηνη νοσηλεία του 9χρονου κοριτσιού.

Ήταν εκεί όταν η 9χρονη διακομίστηκε την 11η Απρίλιου στην εντατική του Ανδρέα Ηλιάδη, μετά τη μεγάλη ανακοπή. «Δε θα ξεχάσω τα λόγια του Χασαπόπουλου στον Ηλιάδη: «Ανδρέα, σου παραδίδω το παιδί αυτό. Είναι το τελευταίο παιδί αυτής της οικογένειας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήταν εκεί στη σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία της στο Ρίο, παρακολουθώντας βήμα-βήμα τη σταδιακή της πρόοδο. «Την χτενίζαμε, της κάναμε κοτσιδάκια και μας γελούσε συνειδητά. Σαν να αναγνωρίζει τα πρόσωπα μας», περιγράφει. Κι ήταν εκεί μόλις λίγα 24ωρα πριν πεθάνει και το τελευταίο παιδί της οικογένειας.

«Δεν προσπαθούσε πολύ να μας πιάσει την κουβέντα, ούτε και εμείς με αυτήν για να πω την αλήθεια. Δεν μας άρεσε η συμπεριφορά της, η αύρα της, δεν ξέρω πώς να σας το πω. Είχε τυπικές σχέσεις το προσωπικό μαζί της», σημειώνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η γη μιλά για την Ελλάδα μετά απ’αυτό που έγραψε ο Έλον Μασκ: Είπε με 9 λέξεις όσα άλλοι δεν έλεγαν χρόνια – Πίνακες

Efi Nika

26χρονος νόμιζε πως βρήκε τη γυναίκα της ζωής του αλλά τη πρώτη νύχτα του γάμου κατάλαβε πως ήταν… άντρας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αδιανόητο περιστατικό: 15χρονος στα Χανιά έδειρε 2 φορές την γιαγιά του επειδή δεν του έδινε χρήματα

Efi Nika