Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η Νίκη έφυγε νωρίς – Χάρισε ζωή σε 5 ανθρώπους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nikolopouloskori

Η 17χρονη Νίκη έφυγε από τη ζωή δίνοντας  σε πέντε συνανθρώπους μας  οι οποίοι έλαβαν τα όργανά της, την ελπίδα για μια νέα αρχή. Οπως κάνει γνωστό με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, Καθηγητής Ανδρέας Καραμπίνης, εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στη οικογένειά της και σχολιάζοντας το μεγαλείο ψυχής των δικών της.

Η οικογένεια Νικολόπουλου είχε εκφράση την θέληση της να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφερε – σύμφωνα με πληροφορίες – το ήπαρ της 16χρονης Νίκης στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταμοσχευθεί σε κατάλληλο λήπτη.

Το τελευταίο αντίο

Πλήθος κόσμου είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στον Άγιο Ανδρέα ενώ η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τους Μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομο, Ηλείας Γερμανό και Ναυπάκτου  Ιερόθεο. Το παρών έδωσε μεγάλος αριθμός πρώην και νυν βουλευτών, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων της Αχαϊας.

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Ευ. Φλωράτος, Γ. Δημαράς, ο πρώην βουλευτής Απόστολος Ανδρεουλάκος.

Το “ευχαριστώ” στην οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου

“Το Δ.Σ. του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για την απώλεια της Νίκης, κόρης του Νικόλαου Νικολόπουλου και της Αναστασίας Μανωλοπούλου. Αν και ο ΕΟΜ δεν συνηθίζει να αναφέρεται δημόσια και ονομαστικά σε περιστατικά Δωρεάς Οργάνων, σεβόμενος την επιταγή της ανωνυμίας, στη περίπτωση αυτή δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στην οικογένεια Νικολόπουλου.

Με την στάση της, υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο, περιέβαλε με εμπιστοσύνη και ανέδειξε τη σημασία της Δωρεάς Οργάνων στη πράξη, ευαισθητοποιώντας το πανελλήνιο. Η Νίκη τις ώρες αυτές, που όλοι την αποχαιρετούμε με συγκίνηση, δίνει ζωή σε 5 συνανθρώπους μας. Εκ μέρους των ευεργετηθέντων ληπτών, ο ΕΟΜ εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη τους. Ευχόμαστε η σκέψη της σωτηρίας ασθενών συνανθρώπων μας, ως υπέρτατη έκφραση αγάπης και φιλαλληλίας να απαλύνει τον πόνο της μεγαλόψυχης οικογένειας”.

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika