Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νύχτα τρόμου στο Παρίσι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

parisi2dd

Νύχτα τρόμου στο Παρίσι

Πυροβολισμοί στο εμπορικό κέντρο στο Les Halles -Επίθεση σε εστιατόριο, σε μπαρ και στο Stade de France την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο φιλικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανία

Τουλάχιστον 60 είναι οι νεκροί από τις πολλαπλές επιθέσεις που σημειώθηκαν σήμερα το βράδυ στο Παρίσι.

Όπως ανέφεραν πηγές στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρκετοί πυροβολισμοί ακούστηκαν στο κέντρο του Παρισιού και εκρήξεις στην περιοχή κοντά στο ποδοσφαιρικό στάδιο, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα των εθνικών ομάδων Γαλλίας Γερμανίας , βόρεια της πρωτεύουσας, προκαλώντας τραυματισμούς.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες ότι κρατουνται τουλάχιστον  60 όμηροι στο θέατρο Bataclan. Μάρτυρες δηλωνουν στα γαλλικά μεσα ενημέρωσης ότι ένοπλοι εισέβαλαν στο θέατρο και άρχισαν να πυροβολούν ένα ψυχρω.

Η γαλλική αστυνομία εκτιμά ότι έγιναν συνολικά 6 επιθέσεις στη γαλλική πρωτευουσα.

Ομάδες διάσωσης απεστάλησαν στα σημεία της επίθεσης.

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ μετέβη στο υπουργείο Εσωτερικών “για να προβεί σε απολογισμό της κατάστασης”, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

12242149_

paris11

paris12

PARISSSS

Παρίσι: 100 όμηροι στο θέατρο Μπατακλάν. Ένοπλοι φώναζαν: Ο Αλλάχ είναι μεγάλος

Τουλάχιστον 100 άνθρωποι, σύμφωνα με την αστυνομία του Παρισιού, κρατούνται όμηροι από άγνωστο αριθμό ενόπλων μέσα στο θέατρο Μπατακλάν της γαλλικής πρωτεύουσας, στο οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη, κατά πληροφορίες, συναυλία «death metal» συγκροτήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Le Figaro, αυτόπτης μάρτυρας, που κατάφερε να διαφύγει, είδε ομάδα ανδρών να εισβάλουν οπλισμένοι στo θέατρο Μπατακλάν, ντυμένοι με πολιτικά.

 

Η στιγμή της έκρηξης την ώρα του αγώνα

 

Δείτε LIVE

enikonomia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρέψου αυτόν που θα σε επιλέγει κάθε μέρα και θα σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια

Efi Nika

Πήγαν στο χωριό για Πάσχα και πέθανε η κόρη τους: Νεκρή 15 χρόνη, δεν την άκουγαν, μπήκαν στο μπάνιο κι έπαθαν σοκ

Efi Nika

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση: Θρήνος για τον 43χρονο Νίκο ανήμερα Μ.Πέμπτη, έτσι τον βρήκαν μετά από 15 μέρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika