Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος- ελέφαντας-ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 151014192747_7468.jpg

 ΑΥΤΟΣ είναι ο άνθρωπος- ελέφαντας-ΠΡΟΣΟΧΗ αποκρουστικές εικόνες

​Από μια σπάνια πάθηση πάσχει ένας άντρας από την Κίνα, η οποία επηρεάζει πολύ την εμφάνιση του και τον κάνει να μοιάζει με ελέφαντα! Υπεβλήθη σε ακόμη μια εγχείρηση .

Ο 37χρονος Χούανγκ Τσουνκάι, είναι γνωστός με το παρατσούκλι «άνθρωπος- ελέφαντας» και λόγω της ασθένειας η οποία τον βασανίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό του, δεν μπορεί να ζήσει φυσιολογικά ενώ αντιμετωπίζει τρομερές δυσκολίες στην καθημερινότητα του.

Ο Huang Chuncai, πάσχει από μια ακραία περίπτωση νευροϊνωμάτωσης, μιας σπάνιας πάθησης που του έχει αναπτύξει έναν τεράστιο όγκο στο πρόσωπο του και ο οποίος ζυγίζει 25 κιλά, δηλαδή όσο περίπου ένα παιδί τεσσάρων ετών.

Ο άντρας θα είναι σε θέση να ζήσει μία φυσιολογική ζωή αφού οι χειρουργοί κατάφεραν να του αφαιρέσουν τουλάχιστον 21 κιλά από τον όγκο μετά από μία σειρά επεμβάσεων.

 Νευροϊνωμάτωση  Είναι μια σπάνια πάθηση που προσβάλει άτομα όλων των πληθυσμιακών ομάδων. Πρόκειται για μια γενετική διαταραχή με μυοσκελετικές, οφθαλμολογικές, δερματικές, ακοολογικες ανωμαλιες  και προδιάθεση για νεοπλασία. Διακρίνεται στον τύπο 1 και 2  και Σβανωμάτωση .Τα χαρακτηριστικά της τύπου 1 είναι οι καφεγαλακτόχροες κηλίδες(caféaulait), όγκοι εγκέφαλου, στο μυελό, στα οστά, σκελετικές ανωμαλίες και δυσμορφίες κα ένα μικρό ποσοστό των ασθενών με επιληψία. Η τύπου 2 χαρακτηρίζεται για ανάπτυξη όγκων στο ακουστικό νεύρο με μερική ή ολική απώλεια ακοής, όγκοι στο νωτιαίο μυελό, στη σπονδυλική στήλη, όγκοι στον οφθαλμό και μερική ή ολική απώλεια όρασης. Η Σβανωμάτωση είναι πιο σπάνια, δεν αποκαλύπτει ακουστικά νευρώματα και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εμφάνιση πολλαπλών όγκων και ο χρόνιος πόνος.

 

ogos1.jpg

ogos2.jpg

ogos3.jpg

151014192749_9043.png

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υποκλίθηκε όλο το νησί: 87χρονος παππούς χορεύει ζεϊμπέκικο πετώντας 50εύρα στον αέρα & τpελαivει το διαδικτυο – ΒΙΝΤΕΟ

M M

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Δεν κουνιόταν, τα μάτια του ήταν ανοιχτά»: Σε σοκ οι γονείς του νεκρού βρέφους – Τραγωδία δίχως τέλος στη Θήβα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika