Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας απο έμφραγμα!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

bagias

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας απο έμφραγμα!!!

 

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Σωτήρης Βάγιας, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» αλλά συμμετείχε και σε άλλες σειρές μεταξύ αυτών «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Ο ηθοποιός εντοπίσθηκε λιπόθυμος μέσα στο μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, γύρω στις 7 το απόγευμα, από ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο πήγαν και αστυνομικοί.

Ο Σωτήρης Βάγιας ακόμη είχε συμμετάσχει στα σίριαλ “Έλλη και Άννα”, “Ανατομία ενός εγκλήματος: Η φωτογράφιση”, “Αχ Ελένη”, “Βραδινές καμπάνες”, “Ορκιστείτε παρακαλώ”.

870865348

Τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του θα αποσαφηνιστούν από τη νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί στη σορό του ηθοποιού  Σωτήρη Βάγια. Ο θάνατος του ηθοποιού, σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή  οφείλεται σε έμφραγμα.

Οι πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ωστόσο, αναμένεται να πραγματοποιηθούν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο 53χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης, εντοπίστηκε λιπόθυμος από ένα ζευγάρι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα σ΄αυτό από τις 5 το απόγευμα! Ωστόσο εντοπίστηκε δυο ώρες αργότερα, όταν το ζευγάρι, που κατοικεί στην περιοχή, είδε τον Σωτήρη Βάγια λιπόθυμο.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε και ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί, ώστε να διερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνίστησε στην σειρά «Καλημέρα Ζωή» αλλά και σε άλλες σειρές όπως «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Στον κινηματογράφο είχε εμφανιστεί στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 βασικά συστατικά που θα κάνουν τη σχέση σας να κρατήσει για πάντα

Efi Nika

Δικό μου το σπίτι, δικοί μου κι οι κανόνες και τα παιδιά σας θα πρέπει να συμμορφώνονται μ’ αυτούς όταν μας επισκέπτονται

Efi Nika

Αυτός 78 ετών, εκείνη 72: Ηλικιωμένοι κλέφτηκαν στην Κρήτη και άφησαν γράμμα που εξηγούν τον ανεκπλήρωτο έρωτά τους

Efi Nika