Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νέα Δημοσκόπηση: Κορυφαίος υπουργός ο Βασίλης Κικίλιας, ευχαριστημένοι οι πολίτες από τον εμβολιασμό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νέα δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την Interview για το κανάλι «Βεργίνα», με κορυφαίο υπουργό σε αποτελεσματικότητα να αναδεικνύεται ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ απόλυτα ευχαριστημένοι δηλώνουν οι πολίτες από τον εμβολιασμό.

Ειδικότερα, στην αξιολόγηση προηγείται ο Βασίλης Κικίλιας και ακολουθεί ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης και τέλος Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Νέα δημοσκόπηση διεξήχθη

Στη νέα δημοσκόπηση προηγείται η νέα δημοκρατία

Σταθερό είναι το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 37%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, το ΚΙΝΑΛ 7,1%, το ΚΚΕ 5,6%, η Ελληνική Λύση 5,1% και το ΜεΡΑ25 3,7%.

Τέλος απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διαδικασία του εμβολιασμού εμφανίζεται το 95% των πολιτών.

Όσον αφορά το εμβόλιο, το 50% των ερωτηθέντων δηλώνει πως το έχει κάνει ήδη και ένα 24% πως έχει προγραμματίσει να το κάνει, το 18% των ερωτηθέντων δηλώνει δισταγμό, ενώ το 8% εμφανίζεται βέβαιο πως δεν πρόκειται να το κάνει.

Νέα δημοσκόπηση διεξήχθη

Τέλος, το 70% των εμβολιασμένων ερωτηθέντων δηλώνει πως δεν είχε καμία παρενέργεια, ενώ το 30% δηλώνει πως είχε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος για την Χαρά Ιωαννίδη: Νεκρή μετά από λιποαναρρόφηση η γνωστή κομμώτρια – Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Τεστ προσωπικότητας: Πες μου τι βλέπεις, να σου πω τη δουλειά των ονείρων σου

newsitamea

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας