Newsitamea.gr
NEWS FEED ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ναύπλιο: Διχάζει το πρόστιμο των 10.000 ευρώ και το λουκέτο – Γιατί έπεσε στη θάλασσα ο ιδιοκτήτης καφέ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί ανώτατα στελέχη του υπ. Προστασίας του Πολίτη, μετά από καταγγελίες για τη διαχείριση του περιστατικού από τα αστυνομικά όργανα.

Ανάστατος είναι ο επιχειρηματικός χώρος της εστίασης στην Αργολίδα, και όχι μόνο, λόγω του περιστατικού με τον ιδιοκτήτη πασίγνωστης καφετέριας στο Ναύπλιο, ο οποίος στο άκουσμα του προστίμου που του επιβλήθηκε μετά από έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, έπεσε στη θάλασσα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών, εργαζομένων και περαστικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου, έγινε έλεγχος στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στην παραλία, και βρέθηκαν να κάθονται στα τραπέζια 62 άτομα, ενώ το όριο ήταν 55. Τα στελέχη της Αστυνομίας που πραγματοποίησαν τον έλεγχο, επέβαλαν πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, βάζοντας λουκέτο στην καφετέρια για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis, οι επιχειρηματίες του Ναυπλίου εκφράζουν ανοιχτά την αντίδραση τους και πιστεύουν πως το θέμα θα μπορούσε να έχει λήξει με ένα πρόστιμο πολύ χαμηλότερο, ενώ διαμηνύουν πως σκοπός των προστίμων θα πρέπει να είναι να συνετιστούν οι καταστηματάρχες ώστε να τηρούν τα μέτρα και όχι η οικονομική εξόντωση τους με υπέρογκα ποσά δυσανάλογα της παράβασης. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα οποία εξέφρασαν τη δυσφορία τους για τη διαχείριση του περιστατικού από τα αστυνομικά όργανα που πραγματοποίησαν τον έλεγχο.

Το κατάστημα στο οποίο έγινε ο έλεγχος από αστυνομικούς του Τμήματος Ναυπλίου λειτουργεί εδώ και δεκάδες χρόνια, με τον ιδιοκτήτη του να είναι από τους παλαιότερους επαγγελματίες του κλάδου στην πόλη.

Η επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ και το λουκέτο 15 ημερών εν μέσω 15αυγουστου στο κατάστημα, θεωρήθηκε κάτι το εξοντωτικό από τον καταστηματάρχη, που απείλησε στο άκουσμα της να πέσει στη θάλασσα, χωρίς όμως να συγκινήσει τα αστυνομικά όργανα.

Ο ιδιοκτήτης δεν αργησε να κάνει πράξη την απειλή του και διακατεχόμενος από απόγνωση και ευρισκόμενος σε μεγάλη ταραχή, βούτηξε στη θαλασσα στο λιμάνι του Ναυπλίου. Τον επιχειρηματία έβγαλαν από τη θάλασσα σε κατάσταση σοκ ο γιος του και ένας εργαζόμενος του καταστήματος, ενώ στη συνεχεια μεταφερθηκε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο όπου παρέμεινε και σήμερα μη έχοντας ξεπεράσει το σοκ.

Πληροφορίες από argolikeseidhseis,thetoc.gr

 

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες…»: Ξεσπά η οικογένεια της γνωστής κομμώτριας που πέθανε μετά την λιποαναρρόφηση – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Αλλάζουν όλα στα φανάρια κυκλοφορίας: Αυτό είναι το νέο 4ο χρώμα-Ποια η λειτουργία του και πώς κερδίζουμε λεφτά – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Τραγωδία – Ξεκληρίστηκε οικογένεια: Κάθισαν να φάνε μεσημεριανό όμως αντί για αλάτι έριξαν στο φαγητό… λίπασμα

newsitamea