Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Έφυγε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη-Η δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και δεν ήξερε κανείς

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Natasa-Emeis-ki-emeis

Η δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο η Νατάσα Μανίσαλη και δεν ήξερε κανείς

Οι απώλειες των αγαπημένων της προσώπων και ο Γολγοθάς που ανέβηκε η ίδια…

Την είδαμε στο σίριαλ “Μικρομεσαίοι” και την αγαπήσαμε πολύ στο “Εμείς κι εμείς”. Η πάντα χαμογελαστή Νατάσα Μανίσαλη, τα τελευταία χρόνια ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά με σιωπή και αξιοπρέπεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2016 που έφυγε από τη ζωή, η Νατάσα Μανίσαλη: «Πάλευε μεγάλο χρονικό διάστημα με τον καρκίνο, σιωπηρά». Όπως αναφέρθηκε στο “Πρωινό”: «Ο καρκίνος ξεκίνησε από το έντερο, τον είχε νικήσει μια δύο φορές, αλλά δυστυχώς έκανε μεταστάσεις».

Τα προηγούμενα χρόνια, η ηθοποιός είχε έρθει αντιμέτωπη με τον θάνατο μέσα στην οικογένειά της. «Είχε χάσει από καρκίνο πατέρα, θεία και αδελφή».

«Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που χάσαμε τον πατέρα μου, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν τον έχασα, σκέφτηκα “κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα… Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί έκλαιγα… ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του», έλεγε η ίδια, το 2011, στο περιοδικό «People».

«Είχα έναν πολύποδα στο έντερο. Ευτυχώς χειρουργήθηκα έγκαιρα και όλα πήγαν καλά, αλλά, αν το άφηνα, θα εξελισσόταν σε κάτι χειρότερο. Οι γιατροί λένε ότι το δεύτερο μυαλό μας είναι το έντερο. Μια απλή εξέταση δεν είναι τίποτα, αν πρόκειται για την υγεία μας», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, στην οποία αποκάλυπτε το φόβο της μήπως «χτυπηθεί» και εκείνη από τον καρκίνο: «έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι».

Η Νατάσα Μανίσαλη λάτρεψε το θέατρο, ήταν μάλιστα απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου. Το ευρύτερο κοινό τη γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega “Εμείς και Εμείς”.

news247.gr , www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση πανικού ή κρίση άγχους; Μάθε πως να τα ξεχωρίζεις και τις θεραπείες τους

Βογιατζής Ηλίας

Η στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου διεγνώστη με καρκίνο του μαστού – Η ανάρτησή της – Οι 5 πιο συχνές παρανοήσεις

Efi Nika

Υπεραιωνόβια γιαγιά 103 ετών μαγειρεύει κάθε μέρα και δίνει συμβουλές μακροζωίας – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika