Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ένας Αυστραλός πατέρας βρέθηκε να παλεύει με δυνατά κύματα όταν η μικρή του κόρη έπεσε στο νερό στο North Wollongong της Αυστραλίας. Ένας περαστικός κατέγραψε την απίστευτη στιγμή σε βίντεο, το οποίο κόβει την ανάσα.

Το κοριτσάκι ξέφυγε από το χέρι του μπαμπά της και άρχισε να τρέχει στη γέφυρα, όταν τεράστια κύματα σηκώθηκαν και την παρέσυραν στη θάλασσα. Χωρίς να χάσει λεπτό, ο μπαμπάς της πήδηξε πάνω από τα κάγκελα και βούτηξε στο νερό για να σώσει το κοριτσάκι. Οι αυτόπτες μάρτυρες ειδοποίησαν τις Αρχές, ενώ παράλληλα προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μητέρ του παιδιού που ήταν σε πανικό.

Ένας άλλος μάρτυρας, ο David Graham, είπε στο 7News ότι παρακολούθησε τον πατέρα να παλεύει με τα κύματα. «Αν και φαινόταν εξαντλημένος, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια μέχρι να σώσει το παιδί του», είπε.

Ακολούθησε μια δύσκολη προσπάθεια διάσωσης, η οποία περιλάμβανε πολλά πληρώματα έκτακτης ανάγκης και ένα ελικόπτερο, για να σωθούν ο άνδρας και το παιδί, που επέζησαν και οι δύο από τη δοκιμασία.

Μπαμπάς και κόρη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και υποβλήθηκαν σε θεραπεία για κατάποση νερού και μικρές εκδορές. Ευτυχώς η περιπέτειά τους είχε αίσιο τέλος, καθώς κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

 

cafemom.com ,  mama365.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μάνα είναι σαν το αλάτι. Η απουσία της κάνει τα πάντα άνοστα

Efi Nika

Δεν θα πάω στον επιτάφιο, δεν θα βάψω αυγά, ούτε θα κάνω Πασχαλινό τραπέζι. Μαζεύω λεφτά για το ρεύμα

Efi Nika

Παιδικά εμβόλια χωρίς πόνο; Έρχονται τα ειδικά, ανώδυνα έμπλαστρα

newsitamea