Newsitamea.gr
CELEBRITY ΙΣΤΟΡΙΕΣ

«Μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου και να βάλω περούκα»

«Μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου και να βάλω περούκα»
Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

«Μου είπαν ότι θα πέσουν τα μαλλιά μου και να βάλω περούκα»

Η Κάτια Νικολαΐδου μιλάει για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο

Για τη μάχη της με τον καρκίνο μίλησε η Κάτια Νικολαΐδου καλεσμένη στο «Πρωινό mou». «Εκτιμάω κάθε μέρα που ξυπνάω. Δίνω ουσία σε πράγματα που δεν έβλεπα πριν. Είμαι πολύ ευτυχισμένη με απλά πράγματα. Δεν μ’ αρέσει να κρατάω κακίες. Νιώθω ότι κάνει κακό στο κάρμα μου».

Και προσθέτει ότι όταν της το ανακοίνωσε ο φακός δεν φοβήθηκε. « Είπα δεν πεθαίνω από αυτό. Όταν μου είπαν ότι θα σου πέσουν τα μαλλιά για έξι μήνες, έβαλα τα κλάματα. Λέω πρέπει να δουλέψω. Μου λένε …περούκες».

Στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα ήταν οι γονείς, ο αδερφός και οι φίλοι της τους οποίους και ευγνωμονεί και αισθάνεται τυχερή που τους έχει. Η ηθοποιός δεν δίστασε να πει πώς οι δημοσιογράφοι το πρώτο καιρό την κυνηγούσαν για μια δήλωση: «Ήταν ένα πράγμα τραγικό!».

Η Κάτια αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας της με θάρρος και αξιοπρέπεια και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα!

 

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3χρονο κοpιτσάκι πίστευε ότι υπήρχαν τέρατα στο δωμάτιό της – Τελικά ήταν… 60.000 μέλισσες…

Efi Nika

24χρονη που είναι μισή παιδί και μισή ενήλικη, έγινε μοντέλο και αποστόμωσε όσους την κορόιδευαν για το σώμα της – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika